I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

U Čitalačkoj znački učestvovalo 359 dece iz 10 vrtića

Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ i Predškolska ustanova Zrenjanin organizovale su svečani program i dodelu nagrada učesnicima u kategoriji predškolaca koji su učestvovali u manifestaciji „Čitalačka značka“.
citalacka-znacka

U manifestaciji „Čitalačka značka“ učestvovalo je 359 dece iz 10 vrtića – Poletarac, Cvrčak, Biberče, Maslačak, Čika Jova Zmaj, Neven, Crvenkapa, Sunčica, Zvezdica iz Ečke i vrtić pri OŠ „Dr Boško Vrebalov“ iz Melenaca.

Današnji program pripremili su Hor vrtića „Leptirić“, mališani vrtića Snežana pripremili su “Priču o vuku Sivkoviću”, pokretno muzičku igru “Svitac” izveli su deca Vrtića “Neven”, a Muzičko scenskim prikazom “Cvrčak i mrav” deca Vrtića “Zvezdica” dodatno su ulepšala ovaj događaj.
citalacka-znacka3

citalacka-znacka2

I Taxi Zrenjanin

citalacka-znacka5

citalacka-znacka1

citalacka-znacka4

O MALOJ ČITALAČKOJ ZNAČKI

Dečje odeljenje biblioteke u saradnji sa Predškolskom ustanovom Zrenjanin dugi niz godina praktikuje kolektivni upis u biblioteku svih predškolaca zrenjaninskih vrtića. Početkom svake upisne godine, vaspitači sa predškolcima posećuju Dečje odeljenje zrenjaninske biblioteke i deca dobijaju na poklon svoje prve članske kartice. Tokom godine deca dolaze sa roditeljima i biraju knjige samostalno, a koriste i knjige koje su deo bibliotečkog kutka svakog vrtića. Deca koja su želela da učestvuju u „Čitalačkoj znački“ imala su zadatak da ilustruju ono što su samostalno ili uz pomoć odraslih pročitali. Biblioteka je nagradila sve učesnike u manifestaciji.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

citalacka-znacka6

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh