I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

U „Agroživu“ se nadaju boljim danima u martu

Kompanija Agroživ suočavala se protekle godine sa krizama od kojih je dobar deo prevaziđen kreditnim aranžmanom od pet miliona odobrenim od strane države.

Klanica u Žitištu radi, proizvodi imaju svoj udeo na tržištu, a direktor kompanije Predrag Amižić u izjavi za RTV kaže da se svi nadaju boljim danima u martu.

– I dalje se vode razgovori sa italijanskom kompanijom „Veronesi“ koja je zainteresovana za kupovinu Agroživa, međutim to pitanje nije do menadžmenta ove kompanije ni mene lično već do vlasnika, „Srbijagasa“, i Vlade Srbije.

agroziv

Fordomanija

U 2013. godini u Agroživu je radilo 1500 radnika, a danas je taj broj znatno smanjen. To nije kraj racionalizacije zaposlenih, kaže Amižić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Od sadašnjih 1140 radnika, 170 radnika je na plaćenom odsustvu i mi sa tim brojem funkcionišemo. To znači da još ima prostora za smanjenje, međutim moramo to raditi postpeno, obazrivo, jer radi se o jednoj sredini koja je nedovoljno razvijena.

Izvor: I love Zrenjanin, RTV

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh