I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Tropski bar „San Marko“ danas otvara letnju sezonu

Tropski bar „San Marko“, splav na zrenjaninskom kupalištu Peskara, od danas zvanično počinje da radi.

Splav je već sada spreman da dočeka prve goste, a za desetak dana kada i zvanično počinje letnja sezona, kao i svake godine, ovde će se tražiti mesto više.

tropski-bar
U ovoj sezoni, svakog radnog dana „Tropski bar“ nudiće razna osveženja za sve goste u periodu od 8 do 22 sata. Kako najavljuju menadžeri lokala, sredom i vikendom, ponudiće atraktivne noćne žurke pored vode, žive svirke, tematske večeri.

Terase i centralni deo „Tropskog bara“ mogu da prime ukupno 150 ljudi. Kupači će i ovog leta imati na raspolaganju dva tuša, deo sa kog mogu ulaziti direktno u vodu, a pripremljen je i gol za vaterpolo.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

Najveći lokal na vodi u Zrenjaninu, svake godine je najposećeniji.

– Gosti se konstantno smenjuju u toku dana, koriste natkriven prostor da se sklone od sunca, da se osveže, popiju kafu, druže, a ima i onih koji se na našim terasama sunčaju uz limunadu, osvežavajuće koktele i druge vrste pića. Pored Zrenjaninaca, svake godine imamo jako puno posetilaca sa strane koji se uvek vraćaju na naš splav, a ima i onih iz Beograda, Novog Sada koji su od svojih poznanika čuli za splav, pa i sami dolaze da se okupaju u Peskari i da uživaju kod nas, kažu menadžeri uoči današnjeg otvaranja sezone.

  • Divider

  • Divider
Na vrh