I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Tropski bar „San Marko“ danas otvara letnju sezonu

Tropski bar „San Marko“, splav na zrenjaninskom kupalištu Peskara, od danas zvanično počinje da radi.

Splav je već sada spreman da dočeka prve goste, a za desetak dana kada i zvanično počinje letnja sezona, kao i svake godine, ovde će se tražiti mesto više.

tropski-bar
U ovoj sezoni, svakog radnog dana „Tropski bar“ nudiće razna osveženja za sve goste u periodu od 8 do 22 sata. Kako najavljuju menadžeri lokala, sredom i vikendom, ponudiće atraktivne noćne žurke pored vode, žive svirke, tematske večeri.

Terase i centralni deo „Tropskog bara“ mogu da prime ukupno 150 ljudi. Kupači će i ovog leta imati na raspolaganju dva tuša, deo sa kog mogu ulaziti direktno u vodu, a pripremljen je i gol za vaterpolo.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Najveći lokal na vodi u Zrenjaninu, svake godine je najposećeniji.

– Gosti se konstantno smenjuju u toku dana, koriste natkriven prostor da se sklone od sunca, da se osveže, popiju kafu, druže, a ima i onih koji se na našim terasama sunčaju uz limunadu, osvežavajuće koktele i druge vrste pića. Pored Zrenjaninaca, svake godine imamo jako puno posetilaca sa strane koji se uvek vraćaju na naš splav, a ima i onih iz Beograda, Novog Sada koji su od svojih poznanika čuli za splav, pa i sami dolaze da se okupaju u Peskari i da uživaju kod nas, kažu menadžeri uoči današnjeg otvaranja sezone.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh