I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Tretmani lica po svetskim standardima u salonu „Beauty Line“

Kozmetički salon “Beauty Line” se nalazi u ulici Koče Kolarova 21, gde u prijatnom ambijentu i relaksirajućoj atmosferi možete uraditi neke od tretmana lica po svetskim standardima uz primenu vrhunskih preparata.

Bjuti lajn sa ulice

 

Bjuti lajn

I Taxi Zrenjanin

Posebno mesto zauzima masaža lica i tela koja je u srcu svakog tretmana, koji se u ovom salonu izvode na potpuno isti način kao u Francuskoj i 110 zemalja širom sveta.

Bjuti lajn 3

Za tretmane lica se koristi najbolja profesionalna kozmetika:

MATIS – reč je o još jednoj pariskoj kući koja je specijalizovana za proizvodnju preparata, a posebno za održavanje i oporavak kože. „Matis“ će 2014. godine obeležiti i istinski jubilej – 75 godina od osnivanja. Tradicija, uz izuzetne kvalitete sastojaka svih proizvoda, čine „Matis“ jedinim ravnopravnim proizvođačem uz komšijski „Sothys“. Prednosti „Matisa“ se posebno vide u domenu rada sa kožom lica, zbog čega ih i mi koristimo i Vama preporučujemo. Dugotrajnost kuće „Matis“ čini njihovu proizvodnju nezamenljivom u domenu rada svih prestižnih salona kozmetike i estetike.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Bjuti lajn 2

SOTHYS – francuska firma koja predstavlja istinsku avangardu savremenog sveta kozmetičkih i estetskih preparata. Smeštena u Parizu, ova kuća postoji preko 60 godina i u svemu je planetarni lider i najprepoznatljiviji brend u ovoj oblasti. Koristeći preparate marke „Sothys“ omogućujemo Vam da masaže tela budu deo nezaboravnog iskustva na putu relaksacije, eliminacije eventualnih problema i razlog punog zadovoljstva.

Preparati za lice, kao i svaki drugi deo tela, definitivno će pomoći da Vaša koža bude sjajnija, svetlija, zategnuta i – definitivno najvažnije, zdrava. Na kraju, nesporna činjenica koja najadekvatnije svedoči o svetski priznatim kvalitetima marke „Sothys“. Na izboru najboljih svetskih brendova u svim oblastima „Sothys“ je u kategoriji velnesa, brige o održavanju kože i lepote dobio nagradu „Laureat brend“ za 2012/13.

DIGI – ESTHETIQUE metod u srcu Sothys programa:

U cilju maksimalne efikasnosti tretmana Sothys je kreirao Digi – esthetique metod kombinujući presuru, masažu i drenažu. Digi – esthetique je idealan put ka ravnoteži duha i tela. Odvešće Vas u stanje duboke relaksacije i revitalizacije organizma u cilju povećanja životne energije.

Bjuti lajn 4

Za dalju negu, u ponudi salona “Beauty Line” postoje i preparati za kućnu negu.

Bjuti lajn nokti

Pored tretmana i masaža lica tu su i relax masaža, ant i- celulit masaža, depilacija, nadogradnja svilenih trepavica, izlivanje noktiju različitih formi, trajni lak, nail art, manikir, estetski pedikir, makeup, solarijum i prodaja dekorativne kozmetike…

Bjuti lajn 10

Ukoliko prepoznajete kvalitet i želite da uživate u vrhunskim tretmanima i prijatnom ambijentu, možete se informisati i zakazati svoj termin.

Koče Kolarova 21. Tel. 065/535-92 20 .Radno vreme: 9-15h i 17:30 -20h, subotom: 9-13h

Bjuti lajn 9

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh