I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Toplana : Privatni izvršitelji naplaćuju dugove za grejanje

Javno komunalno preduzeće „Gradska toplana“ ubuduće će naplatu potraživanja realizovati preko privatnih, odnosno vansudskih izvršitelja.

Iz Toplane su potrošačima, pre svega onima koji nisu izmirili dugovanja za isporučeni gas i toplotnu energiju, poručili da „su u obavezi da naplatu svojih potraživanja realizuju na novi način“.

obrada-1

– Na ovo nas obavezuju odredbe Zakona o izvršenju i obezbeđenju, kao i činjenica da je na teritoriji grada Zrenjanina registrovan prvi ‘privatni’ izvršitelj, navodi se u saopštenju Toplane.

Fordomanija

S obzirom da su troškovi angažovanja „privatnih“ izvršitelja visoki i da rastu sa povećanjem visine duga potrošača, iz Toplane su apelovali na potrošače koji nisu izmirili svoj dug, da to učine u dogovoru sa nadležnim službama tog preduzeća i tako izbegnu dodatne troškove.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U avgustu, građani su Toplani za isporučeni gas i toplotnu energiju, po osnovu tužbi, ukupno dugovali 177 miliona dinara.

Toplana : Privatni izvršitelji naplaćuju dugove za grejanje

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh