I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Toplana priprema sistem za zimsku sezonu

JKP „Gradska toplana“ trenutno izvodi radove na nekoliko lokacija u gradu, u cilju priprema za predstojeću grejnu sezonu.

Građani su svedoci obimnih radova u Gimnazijskoj ulici koja se temeljno rekonstruiše.

„Radovi u Gimnazijskoj nalaze se u završnoj fazi. Ukoliko uslovi na terenu i vremenske prilike budu povoljne – realno je očekivati da će oni biti gotovi tokom ove nedelje“, kaže Melanija Lojpur, PR menadžer „Gradske toplane“.

gimnazijska-ulica-zrenjanin

PerSu marketi

PRIPREME ZA GREJNU SEZONU

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Najobimniji su radovi na rekonstrukciji magistralnog vrelovoda, delimično finansirani sredstvima koje je obezbedila Vlada Republike Srbije, a delom iz KfW programa.

„Trasa magistralnog vrelovoda koja se rekonstruiše u okviru ove faze radova, prostire se od pruge u Pančevačkoj ulici pa do ugla ulica Stevice Jovanovića i Đorđa Stratimirovića. Radovi na ovoj trasi moraju biti završeni do početka grejne sezone“, najavljuje Lojpurova.

Ona je podsetila da su radovi na rekonstrukciji priključka za osnovnu školu „Dositej Obradović“ započeti 5. avgusta i najavila da će trajati do 16. avgusta.

„Kao što je građanima poznato ti radovi se izvode na deonici od pomenute osnovne škole, zatim ulicom Ive Vojnovića – pa sve do ugla sa ulicom Laze Kostića“, kažu u Gradskoj Toplani.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh