I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Ovaj Zrenjaninac je ostavio svoj ˝trag˝ po svim krajevima Evrope

Jedna stvar koja je obeležila ljudsku istoriju i bez koje bi istorija možda čak bila i drugačija svakako jeste umetnost. Umetnici su različiti i ˝izražavaju˝ se na različite načine, a jedan Zrenjaninac je svoju umetnost i način izražavanja prikazao u svim krajevima Evrope.

Pored različitih načina da izrazi sebe, danas je čovek posebnu pažnju posvetio vrsti umetnosti koja je i dalje za dobar deo ljudi tabu tema, a to je trajna umetnost na koži ili tetoviranje. Poznato je da u našem okruženju ima mnogo kvalitetnih tattoo majstora koji su u potpunosti predani svom poslu, a jedan od njih je svoj ˝trag˝ ostavio po svim krajevima Evrope.

Srđan Pavlović, među sugrađanima poznatiji kao ˝Švaba˝ ovim poslom počinje da se bavi pre 13 godina. Tada, kao početnik ali sa izrazitim talentom, svodi svoje radove na uži i širi krug prijatelja kako to i obično biva na početku tattoo karijere. Kako je ljubav prema poslu rasla i napredak biva sve primetniji, Srđan pre, sada više od 5 godina, dobija poziv da gostuje u jednom tattoo studiju na Kipru, gde zapravo počinje njegova profesionalna karijera.

PerSu marketi

Tada uz starije tattoo majstore usavršava mnogobrojne tehnike i izgrađuje svoj stil, kojem se i danas oduševljavaju ljubitelji ove umetnosti širom evrope.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Kipar je bio prekretnica u mojoj karijeri. Nakon Kipra odlučujem da se okrenem i ka drugim krajevima Evrope gde sam posećivao različite konvencije, učestvovao na njima i takmičio se. Tada sam imao prilike takođe da upoznam i radim rame uz rame sa najvećim i najluđim umetnicima današnje tattoo scene što je bilo neverovatno iskustvo i otvorilo mi mnoga vrata u daljem poslovanju, za naš portal izjavio je Pavlović.

Nakon Evrope, otvara svoj studio u rodnom gradu

Nakon nekoliko godina uzastopnih putovanja, konvencija i gostovanja u različitim studijima širom Evrope, Srđan želi da ostvari nešto novo i veće, te stupa u saradnju sa jednim eminentnim tattoo studijom iz Švajcarske. Ohrabren mnogogodišnjim iskustvom i stečenim znanjem u proteklih nekoliko godina, popularni Švaba, 2015. godine otvara svoj tattoo studio u Zrenjaninu, prema evropskim standardima u potpuno sterilnim uslovima, opremljen najsavremenijom opremom za rad.

-Uživam da radim u Švajcarskoj i nekada sam češće tamo nego u Zrenjaninu, ali sam ipak vezan za svoj rodni grad i želeo sam da i u Zrenjanin prenesem sve ono što u trenutku vlada svetskom tattoo scenom, dodao je.

Tetovaža kao unikatan poklon

Kako se bliže Dan zaljubljenih i 8. mart, čovekova večita dilema je na koji način iznenaditi sebi dragu osobu. Zrenjaninski Tattoo studio ˝Švaba Tattoo˝ upravo povodom tih praznika organizuje veliku akciju i poziva Zrenjanince da na unikatan način iznenade nekog sebi dragog.

-Posle velike uspešne novogodišnje akcije uskoro nastavljamo u istom maniru. Čekaju vas zanimljive ponude i veliki popusti u toku februara povodom Dana zaljubljenih.  Akcija će trajati od 1. februara sve do 8. marta. Odlićna prilika da obradujte svoje voljeno biće kao i svoje najdraže dame uspomenom koja se uvlači pod kožu, poručili su iz studija.

Švaba Tattoo studio nalazi se u Gimnazijskoj 5, a za više informacija o slobnim terminima i cenama pozovite broj telefona 061 / 81 – 444 – 89

Lajkujte Facebook stranicu ˝Svaba Tatoo˝ i pratite rad uspešnog Zrenjaninca.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh