I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Tražili smo za dame : Tri haljine za novogodišnju noć

Nova rubrika portala IloveZrenjanin – „Šta obući u gradu?“ nikada ne spava, naročito u periodu prednovogodišnje euforije, kada mnoge od nas, a naročito pripadnice nežnijeg pola muči problem, šta obući za najluđu noć.

Dok se u muškom svetu crno odelo smatra klasikom, kod žena je to mala, crna haljina. Ona koja savršeno prekriva nedostatke i koja je prigodna za sve prilike.

S`obzirom da je u pitanju doček Nove godine, izabrali smo nešto smeliju varijantu. Prednost ovog modela jeste ta što na sebi ima dovoljno detalja pa vam kupovina dodatnog nakita neće biti potrebna. Dovoljno je da izaberete neku neobičnu torbicu ili da stavite neki jači karmin da biste bile potpuno spremne.

i-love-zrenjanin-mala-crna-haljina

Fordomanija

Usku, crnu haljinu sa popularnim resama možete pronaći u butiku “Tina fashion”, za nju je potrebno da izdvojite 4950 dinara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Za one koje žele nešto umereniju haljinu, izdvojili smo jednostavn model u teget boji. Model koji odlično pristaje raličito građenim ženama.  Više je u poslovnom stilu, bez puno detalja, sa ¾ rukavima. Kako bi se kombinacija prilagodila prilici savetujemo da izaberete neke interesantne cipele, veselih boja ili upečatčljivog dezena.

i-love-zrenjanin-teget-haljina

Model koji vidite na fotografiji potražite u butiku “Barbosa”, košta 3990 dinara.

Kako nije svakoj dami potrebna glamurozna i elegantna haljina, kao treći i najležerniji predlog izabrali smo štrikanu haljinu u sivoj boji. Za kućnu varijantu kombinujte je sa crnim grilonkama, dok za doček na trgu izaberite punije helanke. Ova haljina/tunika je super investicija jer je kasnije možete nositi i kao džemper uz omiljene farmerke.

i-love-zrenjanin-dzemper-siva-haljina

Udobnu i toplu haljinu možete kupiti u butiku “Pantera”, po ceni od 3999 dinara.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh