I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Tamburaši RTV i horovi Zrenjanina za radost dece

 

Povodom nastupajućih novogodišnjih i božićnih praznika, u sklopu svog programa Radio televizija Vojvodine  pokrenula je projekat „Ruka tvoje Vojvodine“.

Partner projekta je Fondacija „Novak Đoković“ uz čiju podršku je ovom prilikom dodeljeno 200 paketića dečjem odeljenju Opšte bolnice „Đorđe Joanović“.  Nagradu je Tatjani Stanković načelnici pedijatrije simbolično uručila naša glumica Marija Petronijević.

– Osim što imamo za cilj da obradujemo naše najmlađe ovim projektom promovišemo porodične vrednosti, duh zajedništva i tradicije – izjavila je u uvodu koncerta Jelena Šikman menadžer projekta.

I Taxi Zrenjanin

Koncert Velikog tamburaškog orkestra RTV-a, održan je i uz podršku grada,  a  u uvodu koncerta nastupili su dečji i mešoviti hor Pevačkog društva „Prepodobni Rafailo Bantski“ , i Crkveno pevačko društvo „Žene mironosice“

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

image25

U narednom periodu kroz ovaj projekat realizovaće se donacije u Odžacima,  Sremskoj Mitrovici i Srbobranu.  Pogledajte deo koncerta u kom su uživali Zrenjaninci, a tu priliku imaće uskoro i meštani Kovačice i Sombora.

Nastup dečjeg hora „Prepodobni Rafailo Banatski“

Nastup hora „Prepodobni Rafailo Banatski“

Nastup hora „Žene Mironosice“

Snimak nastupa Velikog tamburaškog orkestra RTV

 

 

 

 

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh