I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Svetske ličnosti podržale humanitarnu akciju za Zoranu (VIDEO)

Rotarakt klub Zrenjanin i „Kafemat – koncept bar & restoran“, u saradnji sa Fudbalskim savezom Srbije u subotu 11. juna u 21 čas organizuju drugu po redu humanitarnu aukciju na kojoj će biti prodavani sportski rekviziti.

kafemat cover

Sva sredstva prikupljena na aukciji namenjena su Zorani Ivanić (22) iz Zrenjanina koja boluje od generalizovane distonije, odnosno bolesti nevoljnih pokreta mišića.

Posetioci će moći da licitiraju i kupe dresove, sportske rekvizite i suvenire koje su donirali sportisti i poznate ličnosti. Na aukciji će, između ostalog, biti predmet prodaje dres fudbalske reprezentacije Srbije sa potpisima svih reprezentativaca, potpisan dresovi Aleksandra Kolarova, Duška Tošića i Lazara Markovića, dres najboljeg golmana Italije Đanluiđi Bufona, kapa vaterpolo reprezentacije Srbije sa potpisima svih igrača, potpisani dres Alesandra del Pjera najpoznatijeg fudbalera Juventusa, rekviziti najpoznatijeg srpskog fudbalskog sudije Milorada Mažića i poznatog atletičara Mihaila Dudaša, kao i drugi predmeti iznenađenja.

I Taxi Zrenjanin

Zorana Ivanić se sa ovom bolešću bori od šeste godine života. Iako su lekari rekli da za njeno stanje nema pomoći u Srbiji, ona ne želi da se preda. Sama je pronašla lekara iz Južne Koreje. Nažalost, mesečno lečenje (50 tretmana) na klinici u toj državi košta više od 10.000 američkih dolara, a njoj je potrebno 150 tretmana, zbog čega joj za odlazak i boravak treba blizu 50.000 američkih dolara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pogledajte prilog koji smo uradili i pridružite nam se u subotu da zajedno pomognemo Zorani!

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh