I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Sve veći broj građana koristi internet servis „Pitajte gradonačelnika“

Putem internet servisa „Pitajte gradonačelnika“ koji je od pre dva meseca dostupan na sajtu Gradske uprave, oko pedesetak građana postavilo je pitanja namenjena prvom čoveku grada Čedomiru Janjiću.

Ovaj servis omogućava bržu i bolju komunikaciju lokalne samouprave sa građanima koji su ranije lično dolazili u prostorije Gradske kuće kako bi dobili odgovore na svoja pitanja i izneli probleme koji ih tište.

Klikom na baner koji se nalazi na glavnoj stranici sajta zrenjanin.rs, otvara se jednostavan elektronski obrazac za popunjavanje i postavljanje pitanja.

pitajte gradonacelnika

Fordomanija

U Kabinetu gradonačelnika Zrenjanina kažu da su pitanja koja građanstvo postavlja raznolika, ali da se većinom odnose na rešavanje komunalnih problema, socijalna pitanja i problem zapošljavanja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Pored toga, do sada upućena pitanja odnosila su se na cene boravka u vrtićima, isplate pomoći, cene daljinskog grejanja, a bilo je zahteva i pitanja o asfaltiranju ulica, o problemima u gradskom i prigradskom prevozu, napominju u Kabinetu.

Ovde navode da građani dobijaju odgovore u najkraćem mogućem roku, a a da se oni zahtevi koji su u ingerenciji Gradske uprave, dalje šalju na rešavanje.

Pre uvođenja ovog servisa, kontakt sa gradonačelnkom ostvarivan je podnošenjem dokumentacije kroz pisarnicu Gradske uprave, redovnom poštom, ili upućivanjem elektoronske pošte na Kabinet gradonačelnika.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh