I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Sve je spremno za Internet konferenciju „Webiz 2.0“

Dugo najavljivana „Webiz – konferencija o poslovnoj primeni interneta“ se približila, a grad Zrenjanin će od 20. do 23. marta ugostiti najveće stručnjake iz ove oblasti, koji će svoje znanje nesebično podeliti sa učesnicima na besplatnoj konferenciji u hotelu „Vojvodina“.

webiz

– Veoma nam je drago što smo mesec dana pre same konferencije zatvorili prijave, to nam daje snagu da nastavimo još energičnije da razvijamo konferenciju i učinimo je najboljom u Vojvodini, pa i Srbiji, izjavio je Vladimir Kovač, menadžer konferencije za naš portal.

On je u isto vreme i iskazao žaljenje što je pored 300 prijava, koliki je kapacitet kongresne sale hotela „Vojvodina“, bilo još toliko prijavljenih koji nažalost neće prisustvovati konferenciji uživo već će kao i ostali moći da je prate putem internet striminga.

I Taxi Zrenjanin

– Sada je već izvesno da nam za sledeću godinu treba još veći prostor. Publika nam je nedvosmisleno poručila da je željna novih znanja i naša je obaveza da to prepoznamo.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

webiz konferencija zrenjanin

Pored edukativnog dela konferencije, za sve goste organizatori „Webiz“-a osmislili su i zabavni segment nakon predavanja.

ZABAVNI DEO „WEBIZ“-a otvoren za sve

U petak 20. marta nakon prvog konferencijskog dana, sa početkom u 20h, najavljena je velika zabava u autentičnom restoranu „Banatska Kuća“ uz druženje, muziku tamburaša, banatske specijalitete i sve ono što oduševljava goste iz drugih gradova.

Za subotu ispred organizacije najavljuju veliku „Webiz“ žurku u Pozorišnom klubu „Zeleno Zvono“. Goste će zabavljati jedan od najboljih klupskih „cover“ bendova u Srbiji , „Makao bend“.

Ulaz na obe zabave je slobodan.

– Cilj svake konferencije je pre svega ostvarivanje novih kontakata. Pored onog oficijelnog dela, poznato je da se najbolji poslovi sklapaju i kroz zabavu, te je ovo jedan od načina da pozovemo sve one koji nisu uspeli da ugrabe stolicu na konferenciji da nam se pridruže na druženju, dodao je Kovač.

PRATITE KONFERENCIJU SA VAŠEG RAČUNARA

Portal IloveZrenjanin.com će pratiti konferenciju i redovno izveštavati čitaoce o svakom konferencijskom danu, a pute našeg portala, kao i putem zvanične prezentacije konferencije, biće dostupan i link za video striming, za sve one koji budu želeli da proprate „Webiz 2.0“ iz svojih domova.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh