I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Studiranje u EU nije mit – ali evo šta jeste

Dezinformacije o EU koje vladaju u delu domaće javnosti kao i o prilikama za studiranje u Evropskoj uniji koje su na raspolaganju našim studentima – tema je tribine najavljene za 17. januar u GNB „Žarko Zrenjanin“.

Na tribini će govoriti Ivana Đurić iz  Sektora za komunikacije Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije i Goran Bogunović iz Fondacije Tempus koja u Srbiji realizuje aktivnosti programa Erazmus +, programa EU koji finansira projekte za saradnju iz obrazovanja i sporta, i one namenjene mladima.

 

PerSu marketi

Debata je deo aktivnosti projekta “EUTEKA – EU u vašoj biblioteci”, čiji je cilj da podstakne javne biblioteke u Srbiji da građanima pruže informacije o Evropskoj uniji. Gradska narodna biblioteka “Žarko Zrenjanin” deo je Euteka bibliotečke mreže i tokom ovog javnog razgovora upravi biblioteke biće uručena Euteka polica, kao deo Donacije Evropske unije u Republici Srbiji.

Tokom tribine  je predviđen i  razgovor sa srednjoškolcima i studentima o novoj publikaciji Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije – „Mitovi o Evropskoj uniji”,

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Tribina se održava u velikoj sali Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, u utorak 17. janara od 14 časova.

 

„EUTEKA – EU u vašoj biblioteci“ je projekat koji ima za cilj pružanje konkretne podrške bibliotekama širom Srbije kako bi one u svojim sredinama postale mesta za informisanje građana o temama koje su u vezi sa EU. Euteka mrežu biblioteka čini 48 javnih biblioteka u Srbiji. Listu članica Euteka mreže kao i više informacija o aktivnostima možete videti na www.euinfo.rs/euteka

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh