I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Studenti Tehničkog fakulteta ispričali gradonačelniku svoje probleme

Na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu danas je organizovan susret gradonačelnika Čedomira Janjića i studenata kojima je ovo bila jedinstvena prilika da direktno govore o svojim aktivnostima, planovima i problemima sa kojima se susreću u svakodnevnici.

tehnicki-fakultet-mihajlo-pupin1

U susretu nazvanom „Moj gradonačelnik na mom fakultetu“, dekan fakulteta prof. dr Milan Pavlović predočio je nameru da se završi amfiteatar i stvore uslovi za dolazak stranih studenata na novi studijski program – Industrijsko inženjerstvo u eksploataciji nafte i gasa.

Uređenje eksterijera fakulteta jedan je od zahteva studenata koji imaju želju da se postavi bolje osvetljenje na šta je gradonačelnik pozitivno odgovorio i zatražio da se imenuje predstavnik Unije studenata koji će komunicirati sa osobom iz Gradske uprave zaduženom za pomoć studentima. Druga stvar koju su studenti tražili jeste postavljanje saobraćajnih znakova na ulasku u grad kako bi studentima koji dolaze iz drugih mesta i inostranstva bilo lakše da pronađu fakultet, za šta je gradonačelnik takođe rekao da će biti rešeno.

I Taxi Zrenjanin

tehnicki-fakultet-mihajlo-pupin2

Na sastaknu se pričalo i o osnivanju časopisa studenata na kom se radi već dve godine i mogućnostima da grad podrži i pomogne takvu vrstu aktivnosti na fakultetu. Studenti su predložili i da im se u narednom periodu omoguće određene povlastice prilikom praćenja sportskih i kulturnih sadržaja u gradu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Dogovoreno je da se ova praksa dolaska gradonačelnika ponovi na svakih šest meseci, a studenti su pohvalili grad za sve ispoštovane zahteve nakon prošlog sastanka.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh