I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Studenti FAM – a obradovali paketićima decu iz Sigurne kuće i Alternative

Novogodišnju humanitarnu akciju pod nazivom „Deci na poklon“, organizovali su studenti Fakulteta za menadžment (FAM) – Konsultativnog centra u Zrenjaninu.

Oni su novogodišnjim paketićima darivali decu iz Sigurne kuće i Dnevnog centra Alternativa. Na fakultetu su prikupljeni novčani prilozi, slatkiši i igračke.

Incijator humanitarne akcije je koordinator FAM – a, Jasmina Poštin. Ona napominje da su zahvaljujući studentima prikupljena sredstva, kojima su opremljeni novogodišnji pokloni, namenjeni deci iz Sigurne kuće i Alternative.

PerSu marketi

– Na Fakultetu smo postavili kutije za novčani prilog, slatkiše i novogodišnje suvenire. Akcija je među studentima prihvaćena sa velikim oduševljenjem. Slatkiše smo stavili u paketiće, a novcem smo kupili igračke. Napravljeno je 2o paketića. Tu su razne igračke za dečake i devojčice, kojima smo želeli da obradujemo najmlađe. Nadamo se da smo ih bar malo oraspoložili i dali im do znanja da za vreme novogodišnjih i božićnih praznika nisu zaboravljena i da neko misli na njih. Zahvaljujem se svim studentima i profesorima, koji su se odazvali ovoj akciji – istakla je Jasmina Poštin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Deca su posebno bila oduševljena novogodišnjom predstavom, koju su izveli vilenjak i Deda Mraz, odnosno Anamarija Kamraš i student FAM – a, Momir Žugić. U predstavi su korišćeni kostimi iz amaterskog pozorišta „Madach“.

Ovo nije prvi put da su studenti FAM – a pokazali humanost. Spremni su, kako kažu, da nastave sa humanitarnim akcijama.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh