I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Studenti edukuju srednjoškolce projektom „Život bez granica“

Zrenjanin će biti jedan od šest gradova u Srbiji u kojima će Studentska oranizacija AIESEC realizovati projekat namenjen srednjoškolcima – „Život bez granica“. U periodu od 1. jula do 20. avgusta, 80 inostranih studenata držaće edukacije učenicima srednjih škola na temu tolerancije i društvenog aktivizma.

mladi
Projekat „Život bez granica“ pruža mogućnost srednjoškolcima da kroz stečene informacije promene nešto u svom gradu realizovanjem konkretnih aktivnosti. Mladi ljudi u Zrenjaninu upoznaće ovom prilikom studente sa Tajvana, iz Turske, Ukrajine, Poljske i Arzebejdžana, i njihove kulture i običaje. Velika prednost biće mogućnost utvrđivanja znanja engleskog jezika kroz radionice i druženje.

Projekat će biti realizovan iz dva dela, koji će trajati po dve sedmice. U prvom delu, fokus će biti na temi tolerancije i međuljudskih odnosa, a u drugom će se učenici baviti temom brige o svom okruženju i o aktivizmu mladih. Oni će imati priiku da slušaju edukacije, nakon kojih će osmišljavati akcije koje  mogu  sprovesti  u  svom  društvu i doprineti razvoju svog grada.

PerSu marketi

AIESEC je najveća studentska organizacija na svetu, koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju  sopstvene potencijale. U Srbiji postoji 60 godina kroz 8 lokalnih kancelarija u Nišu, Valjevu,  Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu i Zrenjaninu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Osobe zainteresovane za učešće u projektu, mog se prijaviti putem linka:

https://podio.com/webforms/4264535/333732

Više informacija o projektu mogu se pronaći na web stranici  

http://www.aiesec.org.rs/zivotbezgranica/

i na Facebook grupi

https://www.facebook.com/groups/176331919197945/

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh