I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Stručne prakse na zrenjaninskom fakultetu

Prezentacija stručnih praksi, koju organizuje studentska organizacija AIESEC, održaće se 17. decembra 2013. na zrenjaninskom Tehničkom fakultetu ,,Mihajlo Pupin’’.

Zahvaljujući stručnim praksama, studenti imaju mogućnost da primene znanja stečena na fakultetu i stručno se usavrše u kompanijama u inostranstvu.

AIESEC_prakse_zrenjanin

– Pozivamo sve zainteresovane studente i maturante da dođu i informišu se o uslovima i mogućnostima učestvovanja u nekom programu praksi koje pružaju šansu da se doživi nešto drugačije u različitim kulturnim sredinama širom sveta, izjavila je Suzana Šašić iz studentske organizacije AIESEC.

PerSu marketi

Šašićeva je istakla da su Turska, Grčka, Italija, Indija, Egipat i Nemačka samo neke od zemalja u kojima studenti mogu sticati praktična znanja u oblasti informacionih tehnologija, marketinga, ekonomije, menadžmenta, finansija.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Ovo je prilika da mladi Zrenjaninci upoznaju nove zemlje i ljude, saznaju nešto novo ali i da svojim znanjem i sposobnošću predstave svoju zemlju na najbolji mogući način, dodala je naša sagovornica.

AIESEC je globalna mreža studenata koja programima internacionalnih praksi i organizovanjem humanitarnih i edukativnih projekata utiče na lični i profesionalni razvoj mladih a prisustvo u 117 zemalja čini je najvećom organizacijom vođenom od strane studenata.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh