I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Strelci „Bečkereka 1825“ radno i veselo ušli u novu godinu (VIDEO)

Streljačka družina Bečkerek 1825 organizovala je tradicionalni novogodišnji „šaljivi“ turnir.

U pitanju je nezvanično takmičenje osmišljeno radi okupljanja strelaca i prijatelja kluba tokom novogodišnjih praznika. Sam turnir takođe ima praznična pravila pa je dozvoljeno ometanje strelaca, a cilj je pogoditi što manje, a ne što više krugova. U takvim uslovima najbolje su se snašli sledeći strelci  Vilmoš Hegediš koji je pogodio „svega“ 9 krugova, potom  Kristijan Mesaroš sa 10 krugova, a treće mesto „osvojio“ je Goran Delić sa skorom 11.

 Ometanje strelaca dozvoljeno je samo na ovom turniru

Na doček srpske nove godine dolaze i strelci Mađarske

Strelci „Bečkereka 1825“ u ovom prazničnom periodu organizuju i tradicionalno „šenlučenje“ za Badnje veče, dok je 13. januara na programu „Noćni turnir“ u gađanju vojničkom puškom jedini noćni streljački turnir ove vrste na svetu. Noćni turnir u poslednjih nekoliko godina postao je toliko popularan da je ne samo uvršten u zvaničan kalendar takmičenja Streljačkog saveza Srbije nego je postao i  otvoreno prvenstvo Srbije. Pored svih klubova iz Srbije na doček srpske nove godine dolaze i strelci iz Mađarske, Austrije, Rumunije i Hrvatske.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

U 2017. strelci imaju obavezu da brane titulu prvaka države u poluautomatskoj pušci te dve bronzane medalje u disciplini vojnička ležeći i vojnička trostav. Prioritet kao i dosada ima rad sa mlađim kategorijama – kaže Dragan Grozdanov –  trener SD Bečkerek 1825.

U video prilogu pogledajte kako je protekao „šaljivi“ turnir 2. januara

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh