I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Stolar Mile obradovao mališane vrtića „Zvončica“

Milorad Jurković iz Beočina u javnosti poznat kao stolar Mile obradovao je danas dečicu vrtića „Zvončica“ u Zrenjaninu.

On im je na poklon doneo dve stolice za hranjenje koje će, kako vaspitačice ovog vrtića kažu, im umnogome olakšati rad sa decom.

20160421_092822asdew

-Rado  sam se odazvao  pozivu zaposlenih u ovom vrtiću i poklonio im ove dve stolice za hranjenje, a pogledao sam i da li može nešto da se uradi po pitanju opravke stolova i stolica. Najveća nagrada mi je kada mi roditelji ili u ovom slučaju vaspitačice kažu kako sam im olakšao rad sa decom.  Roditelji mi često šalju slike dece koja spavaju u ovim stolicama jer ne žele da ustanu iz njih, toliko im se sviđaju – rekao je za naš portal gospodin Jurković.

Fordomanija

On je široj javnosti postao poznat početkom maja prošle godine kada je  objavio da želi da pokloni stolice za bebe roditeljima koji nemaju novac da ih kupe. Ta vest je putem društvenih mreža za par sati obišla celu Srbiju, a Milorad  se i danas odaziva gotovo svakom pozivu i svojim radom pomaže onima kojima je to potrebno.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

20160421_092544bbghh

U našem okrugu na ovaj način poklonjeno je 25 stolica, krevetaca i drugih upotrebnih predmeta ali ono na šta Jurković želi da skrene pažnju je da se ovakvim pozivima odazovu i druge veće ustanove i organizacije koje se iz nekog razloga teško animiraju.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh