I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Stipendije za najbolje učenike i studente Zrenjanina

U Gradskoj kući u Zrenjaninu danas je potpisan ugovor o dodeli novčanih sredstava učenicima i studentima sa teritorije Grada na osnovu konkursa i postignutih rezultata za školsku 2016/17.

Dodeljeno je 18 stipendija za učenike srednjih škola i 31 stipendija za studente.

 

I Taxi Zrenjanin

Ovim stipendijama našim učenicima i studentima nastojimo da olakšamo školovanje, da ih dodatno motivišemo i osim novčanog iznosa da pokažemo da neko brine i vrednuje njihovo znanje i trud. Iz budžeta Grada Zrenjanina ove godine opredeljeno je 5,5 miliona dinara. Želja nam je da naši učenici i studenti budu što bolji, da ostanu u našem gradu kao i da oni koji budu otišli na usavršavanje budu najbolji ambasadori Zrenjanina – rekao je Duško Radišić zamenik gradonačelnika.

 

Stipendije su dodeljene sledećim učenicima: Natalija Kostić, Lazar Mijatović, Teodora Brklja, Leon Konja, Tamara Maksimović, Marina Đekić, Bogoljub Čigoja, Nikolina Kuprešanin, Zorana Vasić, Maša Knežević, Gordana Kolarić, Dragan Gajić, Petar Kovačević, Nevena Daljević, Ervin Seke, Aleksandra Gojkov, Ivan Luburić i Đorđe Salapura.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Stipendije su dodeljene i sledećim studentima: Desanka Žuža, Kristina Mesaroš, Slađana Borin, Bojana Milojević, Tatjna Kuzmić, Katarina Zorić, Savina Čolić, Mila Kavalić, Nikola Rajić, Maja Novak, Aleksandrga Felbab, Maksimilian Majer, Teodora Stojadinov, Stefana Pekez, Sanja Stefanjesko, Miroslav Gajić, Nina Marinac, Marina Velisavljev, Nina Milošević, Bojana Vlaučin, Petar Anđić, Dragana Korać, Tamara Crnjin, Darja Radišić, Dušan Stevanov, Marko Ilić, Nikola Ilić, Simonida Popović, Nadežda Kirćanski i Srđan Stanišić.

Stipendija mi osim novčanog iznosa znači i kao nečija podrška i pažnja na osnovu onoga što radim i postižem rezultate. Moji planovi profesionalno su vezani za ovaj grad, mislim da je potrebno da mladi stručnjaci ostanu i u ovom gradu i u ovoj zemlji – kaže Savina Čolić doktorand na studijama inženjerskog menadžmenta na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“.

U okviru ovog konkursa tokom cele godine se dodeljuju sredstva za stručno usavršavanje u zemlji i inostranstvu, za finansiranje takmičenja i olimpijada znanja, učešće u naučno-istraživačkim projektima.  Na taj način dodatno se afirmiše angažovanje učenika i studenata. Ove godine se sa  20 miliona dinara  regresira prevoz svih učenika srednjih škola.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh