I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Stand-up hit komedija „Zlatni lančić od bižuterije“ i u Zrenjaninu

U sredu, 4. marta na velikoj sceni Kulturnog centra biće odigran urnebesni stand-up šou “Zlatni lančić od bižuterije” koju će izvesti popularni glumac Andrija Milošević.

andrija-milosevic-1

Predstava prikazuje životnu priču Konstadina – Laleta tridesetpetogodišnjeg Crnogorca prepunog želja i očekivanja, lakog života, lepih devojaka i bogatih udavača…Kostadin – Lale je došao u Beograd pun nada i očekivanja. Ali, kao i svaki čovek koji je zaljubljen u sebe i lak život odjedanput konstatuje da su godine prošle, a on školu nije završio i da su svi biznisi koje je pokrenuo – propali. Lepih devojaka dosta, ali njemu ne treba žena za život, već neka da ga izdržava. Neka bogata…I takva naleti…On je oduševljen računa da je prevario i nju i njenu porodicu, međutim familija bogataša ne bi bila bogata da ih takav može lako prevariti…

Predstava počinje u 20 časova.

PerSu marketi

Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20h. Cena karte je 500 dinara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh