I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Šta odabir maske za „Noć veštica“ govori o vama?

Noć veštica je pred nama, a to znači da je vreme za pronalazak savršenog kostima za tu priliku.

 

Imate već nešto na umu? Prema poslednjim istraživanjima kostim koji odaberete govori puno o vama.

Dr Skot Bea, psiholog na „Cleveland Clinic“ smatra da se naša ličnost može prepoznati po kostimu koji izaberemo.

I Taxi Zrenjanin

– Ljudi generalno ne vole da pokazuju svoje „male skrivene tajne“, stoga vole da se maskiraju i priušte sebi malo više zabave bez straha od osude, kaže Skot Bea i objašnjava da želja za maskiranjem u neku poznatu osobu može značiti da želite osetiti šta znači biti slavan i popularan.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Za one koji se odlučuju na seksi kostime, dr Bea smatra da to čine jer žele da pokažu svoju stranu koju inače potiskuju.

 

Prikazati svoju „crnu“ stranu bez osećaja krivice najlakše se postiže maskiranjem u monstrume, klovnove i vampire. Ozbiljnije osobe tako mogu da pokažu svoju veseliju i opušteniju stranu kostimom nekog lika iz crtanog filma. Ali, dr Bea zaključuje kako je ipak najbitnije da se odabere onaj kostim u kojem ćete se najbolje osećati i zabavljati.

Iako se kod nas ne troše prevelike pare na kostime povodom noći veštica, prema proceni američkog „National Retail Federation“, Amerikanci će ove godine potrošiti oko 7.4 biliona dolara na kostime, dekoracije i slatkiše.

 

Izvor: Prva.rs

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh