I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Srećno Zoko – Zorana Ivanić otputovala u Južnu Koreju

Nakon gotovo godinu dana nastojanja da prikupi sredstva za lečenje u Južnoj Koreji naša sugrađanka Zorana Zoka Ivanić jutros se konačno otisnula na daleki put.

– Polećemo! – kratko je poručila sa svog Facebook profila ova vedra devojka.

 

I Taxi Zrenjanin

Javnost je upoznata da se ova dvadesetdvogodišnja devojka od svoje šeste godine bori sa opakom distonijom, a u aprilu prošle godine rešila je da pokuša da promeni teško stanje.  Tada je naime kroz niz humanitarnih akcija, priredbi kao i pisanjem vlastite knjige nastojala da prikupi novac za terapije u Južnoj Koreji. U akciju su se uključile njene kolege sa fakulteta, prijatelji, firme i mnogi drugi poznati i nepoznati. Ova harizmatična devojka prepuna pozitivne energije sada je konačno došla u priliku da pobedi opaku bolest iako joj predstoje tri duga i neizvesna meseca terapija.

 

Zorana Ivanić jutros na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 Od 150 pacijenata doktora u Južnoj Koreji kod kojeg će  Zoka biti na terapijama izleči se njih 145. – Patila sam veći deo života. Kad sam u aprilu prošle godine krenula da sakupljam novac izgledalo mi je to kao nedostižan san, doktor je skup kao pakao. Ipak pošto sam i ovu bitku dobila, rešena sam da idem do kraja – rekla je naša sugrađanka pred jutrošnji put.

Pogledajte video zapis sa jedne od humanitarnih revija za Zoku, koju su organizovale njene kolege na samom početku prikupljanja sredstava

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh