I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

So Sabi pobedio ledenu zrenjaninsku noć afro ritmovima (VIDEO)

Muzički virtuoz Raul Alberto Dias, poznatiji kao frontmen grupe So Sabi još jednom je oduševio i razdrmao sve ljubitelje afro, rege i latino ritmova.

Raul je sinoć u kvartetu nastupio u Lion Pubu, mestu koje je postalo prepoznatljivo po dobroj atmosferi i gostovanju bendova koji neguju kvalitetnu, a u javnim medijima skrajnutu muziku. Dias je rođen u Gvineji Bisao, u Beograd je došao da studira i nikada više, barem zasada nije se vratio u svoju domovinu. Ovde je stekao, porodicu, prijatelje, a preko svoje muzike koju daje iz srca postao je poznat široj javnosti početkom 2000-tih.  Danas ga je moguće sresti i slušati u jednom lokalu na Adi Ciganliji, a rado se odaziva i rado je viđen gost bilo gde da ga pozovu. Grupu So Sabi čini više članova različitih muzičara, a broj na sceni varira od potreba i mogućnosti mesta gde nastupaju. Sam Raul priznaje da je danas ova vrsta muzike uopšte pop i rok u medijima slabo zastupljena. Ipak gde god da se pojavi So Sabi je prepoznatljiv po ritmovima i pozitivnoj energiji što svaka publika ceni i poštuje. Tako se i ove večeri u Lion Pubu izgubila granica između bine i publike. Mnogi su poželeli da zaigraju zajedno sa Raulom, da ga dodirnu, da naprave selfie i da mu udare koji višak ritmova na tam-tamu.  U intervjuu za naš portal Dias govori o tome kako se prilagodio životu i običajima u Srbiji, a prenosimo i deo urnebesne atmosfere.

 

 

PerSu marketi

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh