I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Mladi muzički talenti oduševili publiku u Muzičkoj školi (VIDEO)

Slaven Balać na klarinetu i Stefan Benčić na trombonu održali su koncert u svečanoj sali MŠ „Josif Marinković“.

Klavirsku podršku pružile su Melita Benčić i Marija Đokić.

Slaven Balać trenutno pohađa treći razred OMŠ „Marko Tajčević iz Lazarevca odeljenje u Beogradu u klasi mr Gorana Stojanovića. Nosilac je 18 prvih nagrada i dva laureata, 8 drugih i dve treće nagrade u Srbiji, Francusko, Italiji, Makedoniji, Češkoj  i Sloveniji.

I Taxi Zrenjanin

Stefan Benčić rođen je 19. oktobra 1999. u porodici muzičara. Završio je nižu muzičku školu gitare „S. Binički“ u Beogradu, a trombon je počeo da svira u oktobru 2013. u školi „J. Slavenski“ u klasi svog oca Aleksandra Benčića. Srednju muzičku školu „Mokranjac“ upisao je u klasi profesora Miloša Radonjića, a trenutno je na trećoj godini u klasi profesora Nikole Petrovića. Na međunarodnom takmičenju „P. Konjović“ u Beogradu 2016. osvojio je prvu nagradu u trećoj kategoriji trombona i nastupio na završnom koncertu. Na Smotri muzičkih talenata u Sremskim Karlovcima 2016. osvojio je prvu nagradu – Laureat za limene duvačke instrumente u kategoriji srednje škole.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U nadahnutom nastupu publika je mogla da čuje dela Lefevra, Barata, Ostojića, Božića, Albrechtsbergera, Grondhala, Montija i Krommera. Pogledajte deo koncerta.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh