I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Zrenjaninac osvojio prvu nagradu na konkursu za dizajn elektro skutera

Zrenjaninac Miroslav Domjesko pobedio je na konkursu za dizajn elektro skutera mlade holandske kompanije Bolt Mobility. Njegov zadatak bio je da zadati, osnovni model prilagodi, birajući ponuđene modele motora, baterije, kao i dodatne opreme ne bi li sačinio što bolji skuter.

U potpunosti je ispunio kriterijume konkursa, i ne samo to – sačinio je takav model koji ga je odmah doveo u nekoliko najboljih. Kako je vreme odmicalo, Miroslav je bio sve bliži pobedi. Od ukupno 2.500 hiljade glasova koji su mu obezbedili pobedu, 2.000 je bilo iz Srbije.

Miroslavljev pobednički rad

– Nadao sam se da ću pobediti jer sam verovao u svoj rad. Skuter koji sam predložio predstavlja savršen izbor za korišćenje u gradskim uslovima jer se radi o modelu sa maksimalnom brzinom od 50 kilometara na čas. Jedno punjenje baterija koje traje oko 45 minuta može da izdrži do 80 kilometara, pri nosivosti od 90 KN. Takođe, moram da budem iskren i da priznam da sam dosta vremena i energije uložio u ostvarenje tog cilja. U proseku sam 3 do 4 sata svakodnevno aktivno radio na promociji konkursa, bilo to putem interneta, odnosno društvenih mreža, ili putem razgovora sa komšijama, prijateljima, rodbinom, kaže Miroslav za portal I love Zrenjanin.

Fordomanija

Kako je konkurs odmicao konkurencija je bila sve jača i oštrija. Proglašenje pobednika najavljeno je za 1. mart, a već sredinom februara, ovaj Zrenjaninac bio je u situaciji da mora da razmišlja kako da se istakne u odnosu na druge takmičare iz mnogo većih zemalja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Konkurencija se pooštravala, ali nijednog trena nisam razmišljao o odustajanju. Nagrada je toliko vrednija koliko se više za nju potrudiš. Takmičenje je bilo fer i sportski do maltene samog kraja, kada je jedan od takmičara upotrebio nedozvoljena sredstva kako bi prikupio glasove. Kako nisam hteo da se upuštam u takvu vrstu „borbe“ uložio sam žalbu na glasanje i upravo zbog toga se na konačne rezultate i čekalo više od nedelju dana jer je svaki glas bio posebno pregledan i ponovo brojan. Srećan sam što sam pobedio, ali za tu pobedu želim da se zahvalim velikom broju prijatelja, poznanika i sjajnim Tviterašima koji su me još jednom jako prijatno iznenadili, ističe Miroslav Domjesko.

U budućnosti planira da se još više posveti promociji električnih prevoznih sredstava, njihovim prednostima, ali i da se dodatno angažuje u razradi ideja i poboljšanja takvih vidova transporta.

Lepa vest je i da će kompanija Bolt Mobility nakon kompletiranja i završetka izrade skutera koji je dizajnirao Miroslav Domjesko, lično njemu dostaviti jedan primerak, a kako saznajemo, tada bi trebalo i da naprave promociju električnih skutera u Zrenjaninu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh