I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Sinoć 60.000 posetilaca, Kajtazi i Trajkovićeva najbrže pivopije

Četvrte večeri „Dana piva“ u Zrenjaninu, održano je finale takmičenja u brzom ispijanju piva čiji su pobednici Martina Trajković iz Leskovca i Martin Kajtazi iz Bačke Palanke.

pobednici

Kajtazi je litarsku kriglu piva ispio za 5,75 sekundi i tako oborio lični rekord i u brzini ali i broju nastupa na takmičenju u brzom ispijanju zlatnog pića. Trajkovićeva je pola litre piva ispila za 3,68 sekundi i isto kao Kajtazi – osvojila 40.000 dinara.

Marica Kosanović iz Turističkog centra Zrenjanina za naš portal ističe da je ovogodišnji program „Dana Piva“ najbolji do sada.

PerSu marketi

– Turistički centar je ove godine  uložio veći deo sredstava baš u ovu manifestaciju jer su „Dani Piva“ događaj koji Zrenjaninci željno očekuju svake godine. Ništa što nije bilo predviđeno budžetom za ovu godinu nije potrošeno, tako da je sve što se uštedelo u prvoj polovini godine – uloženo u program „Dana Piva“. Osim toga, Turistički centar je ostvario zadovoljavajuće prihode od izdavanja štandova zakupcima kojima smo ove godine bili interesantni zbog dobro koncipiranog programa na Žitnom Trgu, pojasnila je Kosanovićeva za I love Zrenjanin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
S obzirom da je preostao još jedan dan zabave, procena je da će broj posetilaca ovogodišnjih Dana Piva preći bojku od 200.000, za pet dana manifestacije uprkos lošem vremenu tokom prve dve večeri. Najveća posećenost od oko 60.000 ljudi ostvarena je sinoć.
„Zadovoljni što smo u ovim teškim i napetim vremenima uspeli ljudima da priuštimo pet dana opuštanja i dobre zabave, a tokom septembra počinjemo planiranje za narednu godinu i osmišljavanje koncepta za privlačenje još većeg broja sponzora“, kaže naša sagovornica

U muzičkom delu programa, na glavnoj bini sinoć su nastupili su Ortodox keltsi, Miligram i Šišarke.

miligram

Na ostalim lokacijama bilo je puno posetilaca koji su pratili zanimljive programe na Trgu „Dr Zorana Đinđića“, Trgu Slobode i parkingu na Prevlaci.

boks

minja-subota

folklor-lala

Večeras će na glavnoj bini nastupiti Boris i Karington bend, Crvena jabuka i bend Raskršće, čijom će svirkom biti završena ovogodišnja pivarska manifestacija.

Foto : B&G, Milan Milićev

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh