I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

SFW: Vasiliju Kovačevu nagrada za najbolju mušku kolekciju

Modni dizajner iz Zrenjanina, Vasilije Kovačev, nagrađen je na Serbia Fashion Weeku za najbolju nacionalnu mušku kolekciju.

vasilije-kovacev-nagrada1

Činjenica da su u žiriju bili čuvena dizajnerka kuće Fendi, Anna Fendi, svetski modni guru i nekadašnji generalni direktor modne kuće „Jean Paul Gauliter“ Donald Potard, predsednica Nacionalne komore za modu Srbije i Serbia Fashion Weeka Svetlana Horvat, član institucije Visoke mode Francuske Eymeric Francois, direktor Fashion Clash festivala iz Mastrihta Branko Popović i vlasnik televizijske kuće iz Los Anđelesa, Rocco Gaglioti, dovoljno govori o važnosti ove nagrade.

Kovačev se predstavio svojom revijom „Šapat jutarnjih zvezda“.

I Taxi Zrenjanin

-Ova nagrada mi mnogo znači jer je reč o kolekciji u koju je uloženo mnogo, kolekciji koja je bila prikazana prvi put na mom predstavljanju na New York Fashion Weeku. Tokom vikenda, u okviru Serbia Fashion Weeka, u drugom aranžmanu, prikazana je i domaćoj publici i pred izuzetnim članovima žirija. Za mene je ovo potvrda dobrog rada i kvaliteta kojem težim, kao i ispravnog modnog puta kojim idem, istakao je Kovačev za portal I love Zrenjanin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

sapat-jutarnjih-zvezda1

sapat-jutarnjih-zvezda

Nagrade su dodeljene u 11 različitih kategorija, na ceremoniji u Ambasadi Francuske u Beogradu. U sklopu dodele nagrada održana je i revija 20 dizajnera – retrospektiva celog Serbia Fashion Weeka u okviru koje su prikazana dva modela Vasilija Kovačeva.

vasilije-kovacev-nagrada

Foto: Serbia Fashion Week/Nebojša Brankov/Svetlana Braun

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh