I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Sedmi Bazar za Pazar – Od hobija do profesije

Sedma prodajna izložba rukotvorina „Bazar za pazar“ okupila je juče dvadesetak lokalnih i gostujućih rukotvoraca. Na mini štandovima najzastupljeniji je bio nakit, asesoari, a bilo je i mnoštvo predmeta kojima se „utopliti“ atmosfera u domu.

Sonja Antonić i Tijana Miškov, organizatorke ove zanimljive manifestacije, pružile su priliku mnogim talentima da pokažu svoje umeće, ali i da zarade. Izlagače i prodavce pitali smo da li se od ovog hobija, koji je nekima prerastao u profesiju, može živeti.

b4

 

PerSu marketi

Accessories by Sonja

Sonja izrađuje nakit od polimerne gline i na taj način popunjava kućni budžet sa tendencijom da joj hobi preraste u posao. Izradom ovog zanimljivog nakita bavi se tri godine, a prodaje ga na sajmovima i preko interneta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

b2

 

Štand Ildiko & Gabrijela Berkesel

Izradom nakita od metalnih delova i tekstilnog materijala, i torbi pretežno od eko kože bavi se tri godine. Od ovog posla živi, a proizvode prodaje preko interneta i na sajmovima.

b3

 

Štand Milice Pešić

Tri godine se bavi izradom nakita od vune, tehnikom filcovanja. Izrada ovog nakita trenutno joj predstavlja hobi, a proizvode prodaje preko interneta i na sajmovima. Prisustvovala je na sajmovima u Beogradu, Skoplju i Zrenjaninu i kaže da joj je ovde najbolje.

b1

Štand „Handmade soap“

– Godinu dana se bavim izradom sapuna od prirodog biljnog ulja toplim postupkom sa sapunizacijom maslinovog palminog i kokosovog ulja. Proces kojim izrađujem unikatne sapune, zadržava lekovita dejstva ulja, kaže nam Vesna i dodaje da joj je ovo hobi kojem dopunjuje budžet.

 

b5

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh