I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Saznajte kako da zaradite 1000 evra na konferenciji Nova Energija

Konferencija Nova Energija koja će se održati od 29. aprila do 02. maja 2015. godina ima zadatak da nam kaže gde je Srbija već juče trebalo da bude i gde mora da bude sutra.

Osnovni cilj prisustva na konferencijama jeste da saznate kako u današnje vreme sa znanjima budućnosti i puno rada možete doći do ozbiljne zarade, radeći za velike kompanije širom sveta, u zemlji, pa čak i od kuće. Sve što je potrebno je mnogo rada, truda, uz neophodna znanja koja nudi baš ova konferencija.

nova energija konferencija

Veliki broj studenata biće deo Nove Energije

U Srbiji je sve veća upotreba Interneta, a sve manje tržište rada. Pogrešna je percepcija da će reindustrijalizacija i poljoprivreda spasiti srpsku privredu, jer neće, smatraju organizatori Nove Energije.

I Taxi Zrenjanin

Ekonomija znanja, odnosno Internet ekomija će to uraditi. Najveći resurs Srbije ali i drugih zemalja regiona su upravo ljudi!

Ljudi koji ubrzano odlaze jer im sem nekoliko izuzetaka država i društvo ne stvaraju povoljan ambijent da ovde ostanu i stvaraju PROIZVOD koji mogu da IZVEZU pritiskom na dugme a ne šleperima i brodovima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Najstručniji predavači iz zemlje, regiona i inostranstva će kroz predavanja, panele i radionice ukazati koji je put u bogato informaciono društvo. “Nova energija” će okupiti sve relevantne Internet preduzetnike, marketing i PR stručnjake, nezavisne novinare, vlasnike medija, državne predstavnike, nevladine organizacije i agencije, korporacije, udruženja i sve pojedince sa vizijom. Od srede do nedelje ćemo predstaviti drugačiju ideju vizije srpske ekonomije. i regiona kakvi treba da budu.

– Bavićemo se se onime što u kratkom roku može pomoći ozdravljenju srpske privrede: Internet biznisom, E-upravom, medijima na Internetu, PayPalom i ostalim platnim servisima, Internet-marketingom, Internet-promocijom, društvenim mrežama i svime što obuhvata Ekonomiju znanja, istakli su organizatori na zvaničnom sajtu.

Dođite da sagledamo šta su prepreke Ekonomiji znanja i zašto još postoje u državi i u društvu. Dođite da rešimo kako da se izborimo sa prošlovekovnom filozofijom u državnoj strukturi, dođite da pokrenemo pojedince i celo društvo da shvate i nauče da prepoznaju nove trendove i potencijalno uspešne projekte, koji će obogatiti i njih lično, našu zemlju i ceo region.

KAKO DO 1000 eura mesečno uz pomoć NOVE ENERGIJE? 

Gostovanje Zorana Torbice na Prvoj TV.Na najkraći način Zoran je predstavio ideju i misiju Nove energije. Obećao je i da će otkriti tajnu ljudima kako da zarade 1000 evra na internetu.Pogledajte! 🙂

Posted by Nova Energija on Wednesday, 8 April 2015

 KAKO DA BUDEM DEO NOVE ENERGIJE?

kopaonik nova energija

Sve o konferenciji, predavačima, smeštaju i drugim zabavnim aktivnostima iste saznajte na http://novaenergija.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh