I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Saniraju se rupe na zrenjaninskim putevima

Rupe na prometnim saobraćajnicama u Zrenjaninu jedan su od problema na koje građani iznose najviše pritužbi. U tome su najglasniji vozači i taksisti koji su na društvenim mrežama Zrenjanin nazvali „kratergradom“.

rupe-na-putevima
U Direkciji za izgradnju i uređenje grada koja je zadužena za održavanje lokalnih puteva, proverili smo da li se putevi pripremaju za zimu.

– Nakon takozvanog „hladnog“ krpljenja udarnih rupa koje je rađeno proletos, ovih dana je u okviru redovnog održavanja počelo saniranje udarnih rupa kako bi se putevi pripremili za predstojeću zimsku sezonu. Ekipe prvo opsecaju i otvaraju rupe, a zatim ih pune asfaltom. Prioritet su bile ulice kojima saobraćaju gradski autobusi, ali su tretirane i ostale ulice u celom gradu, naseljenim mestima i lokalni putevi, potvrdila je našem portalu PR menadžerka tog preduzeća, Biljana Jovanović.

rupe-na-putevima 1

PerSu marketi

Vrednost radova koji se trenutno obavljaju iznosi 10 miliona dinara, a izvođač je preduzeće „Saša inžinjering“ iz Zrenjanina. Prema navodima Direkcije, plan je da radovi budu gotovi do početka zimske sezone.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Zrenjaninska Direkcija zadužena je za održavanje 200 kilometara saobraćajne infrastrukture u koju spadaju lokalni putevi i ulice u Zrenjaninu i naseljenim mestima, putevi koji povezuju naseljena mesta i nekategorisani putevi.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh