I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Saniraju se rupe na zrenjaninskim putevima

Rupe na prometnim saobraćajnicama u Zrenjaninu jedan su od problema na koje građani iznose najviše pritužbi. U tome su najglasniji vozači i taksisti koji su na društvenim mrežama Zrenjanin nazvali „kratergradom“.

rupe-na-putevima
U Direkciji za izgradnju i uređenje grada koja je zadužena za održavanje lokalnih puteva, proverili smo da li se putevi pripremaju za zimu.

– Nakon takozvanog „hladnog“ krpljenja udarnih rupa koje je rađeno proletos, ovih dana je u okviru redovnog održavanja počelo saniranje udarnih rupa kako bi se putevi pripremili za predstojeću zimsku sezonu. Ekipe prvo opsecaju i otvaraju rupe, a zatim ih pune asfaltom. Prioritet su bile ulice kojima saobraćaju gradski autobusi, ali su tretirane i ostale ulice u celom gradu, naseljenim mestima i lokalni putevi, potvrdila je našem portalu PR menadžerka tog preduzeća, Biljana Jovanović.

rupe-na-putevima 1

PerSu marketi

Vrednost radova koji se trenutno obavljaju iznosi 10 miliona dinara, a izvođač je preduzeće „Saša inžinjering“ iz Zrenjanina. Prema navodima Direkcije, plan je da radovi budu gotovi do početka zimske sezone.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Zrenjaninska Direkcija zadužena je za održavanje 200 kilometara saobraćajne infrastrukture u koju spadaju lokalni putevi i ulice u Zrenjaninu i naseljenim mestima, putevi koji povezuju naseljena mesta i nekategorisani putevi.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh