I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Sa gradonačelnikom poslednjeg dana 2016. godine – ponos i planovi za budućnost

Godina u Zrenjaninu bila je u znaku infrastrukturnih radova. Radne mašine mogle su se videti i u gradskim naseljima i u selima. Poslednjeg dana 2016. godine, gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić, upravo ističe ovaj segment rada lokalne samouprave.

-Ponosan sam na ono što smo radili. Izgrađeno je 80 kilometara lokalnih puteva i 13 kilometara biciklističkih staza, otvorene su dve sportske sale – jedna u Botošu, druga u Mihajlovu, a završava se i treća, u naseljenom mestu Ečka. Ponosan sam i na nagrade za industrijsku zonu, za poslovni ambijent, koje je Grad Zrenjanin dobio u 2016. godini. Nagrade smo dobijali i od domaćih, ali i stranih institucija koje su ovaj grad prepoznale kao dobro mesto za investiranje, a to ima posebnu težinu. Nova hala firme „Uming“, „Gomex“, „Tehnostructure“, namera „Draxmejera“ da gradi novu fabriku, zatim ugovori sa novim investitorima, sve su to činjenice zbog kojih sam veoma ponosan. Ono što radimo građani su objektivno ocenili i kroz izbore, a s obzirom da smo dobili mnogo veću podršku u odnosu na period od pre četiri godine, i tom činjenicom sam veoma ponosan – kaže gradonačelnik Janjić.

ZRENJANIN INTERESANTAN TURISTIMA I BEZ MORA I PLANINA

-Zrenjanin je postao i interesantna turistička destinacija jer, činjenica je da imamo duplo više gostiju nego u prethodnoj godini., nastavlja razgovor prvi čovek grada. -Mi nismo destinacija koja ima more ili planinu, ali smo ipak našli način da privučemo turiste. Postali smo veliki centar kongresnog turizma, ali je i nekoliko manifestacija koje grad organizuje doprinelo da budemo privlačni. Naravno da su „Dani piva“ u tom smislu u prvom planu. Ove godine su oboreni svi rekordi, pa smo za sledeću godinu zadali i veoma težak zadatak da te granice i pomerimo. U prethodnoj godini sam posebno ponosan na organizaciju vojne parade i sve ono što se dešavalo pre i posle nje, kaže Janjić.

PerSu marketi

Ove godine Zrenjanince je na početku prazničnog perioda iznenadila nova dekoracija, a društvene mreže preplavile su fotografije sa tri jelke postavljene ispred Gradske kuće.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Recimo da smo ove godine pravljenjem prazničnog ambijenta polako i najavili i nagovestili da ćemo sledeće godine biti jedinstveni. Za sada mogu da vam kažem da će i sledeći zimski praznični period biti veoma bogat i interesantan.

Na kraju, gradonačelnik je svim sugrađanima uputio novogodišnju čestitku.

-Pored onog što je najvažnije, a to su zdravlje, a potom i lična sreća i uspeh, Zrenjanincima želim da u 2017. svi zajedno živimo u još lepšem i boljem gradu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh