I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

„Rotary club Zrenjanin“ šalje učenike u letnji kamp u Sloveniji

„Rotary club Zrenjanin“ nagradio je letovanjem četiri učenika iz našeg grada koji su pobedili na opštinskom, republičkom takmičenju ili bili đak generacije u osnovnoj školi. Nagrađene učenike i predstavnike lokalnog Rotary kluba, Petra Ćuka i Radovana Elekovića, primili su gradonačelnik Ivan Bošnjak i članica Gradskog veća zadužena za kulturu i obrazovanje, Dubravka Bengin.

Nagrađeni učenici Maja Milekić, Selena Eleković, Dajana Kuzman i Marko Govedar boraviće u studijskom kampu u Sloveniji gde će usavršavati postojeće znanje engleskog jezika i sticati edukaciju iz oblasti ekologije u zdrave ishrane.

Rotary

– Ovu akciju sprovodimo drugi put sa tendencijom da postane tradicionalna. Cilj je da naša deca dobiju priliku da vide kako se živi u Evropskoj Uniji i da se upoznaju sa svojim vršnjacima. Prijateljski Rotary club iz Slovenije obezbedio je 8 dece koji će biti domaćini našoj i deci iz  Rotary kluba Brčko. 

I Taxi Zrenjanin

U sklopu „Rotary cluba Zrenjanin“, pored dugogodišnjih rotarijanaca, okuplja se i srednja generacija na nivou omladinaca u „Rotaract clubu„, a najmlađi članovi pripadaju „Interact klubu„.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh