I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Rotaract klub Zrenjanin slatkom žurkom animirao mnoge organizacije

Rotarac klub Zrenjanin organizovao je šesti put zaredom „Slatku žurku“ humanitarnu akciju kojom se prikupljaju donacije za dečje paketiće.

– Paketiće koje ćemo napraviti od donacija pojedinaca i organizacija namenjeni su deci pedijatrijskog odeljenja Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ i to onoj deci koja novogodišnju noć budu dočekivala na tom odeljenju. Na taj način i njima želimo da ulepšamo doček i olakšamo boravak u bolnici – kažu Srđan Barac i Veselin Stojanovski članovi Rotaract kluba.

Kompanija „Gomex“ od prvog dana podržava ovu akciju i uvek prva donira paketiće

Fordomanija

Podršku su svojim prilozima pružili mnogobrojni posetioci Cluba „Johnnie“ domaćina ovogodišnje „Slatke žurke“ zatim organizacije kao i  drugi Rotaract klubovi poput onih iz Beograda, Novog Sada, Sremske Mitrovice i drugi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Sviđa mi se ideja i inicijativa koju svake godine pokreće „Rotaract klub“ i mislim da svojim prilozima koji koštaju koliko jedno ili dva pića u gradu, zaista doprinosimo veselju onih kojima su namenjeni – kaže jedna od posetiteljki.

Drago nam je što su i druge organizacije prepoznale naš trud i da tako kažem ugledale se na nas pa i one organizuju slična dešavanja sa ciljem da uvesele decu kojoj je to potrebno. Nadamo se da će u budućnosti biti sve više ovakvih inicijativa – kaže  Zoran Davidovac iz Rotaract kluba.

Kutija sa donacijama za paketiće na kraju večeri bila je prepuna 

 Ove godine na više mesta su organizovane ovakve i slične akcije kojima su prikupljana sredstva, garderoba kao i slatkiši i slaniši za decu iz različitih socijalno ugroženih grupa.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh