I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

„Rotaract klub Zrenjanin“ dobio novu predsednicu

Rotaract club Zrenjanin održao je sinoć svečanu Skupštinu tokom koje je za novu predsednicu izabrana Leonarda Dragić. Dragićeva će na toj funkciji biti narednih godinu dana, a s obzirom da je pre nepunih mesec dana postala i predstavnica Srbije u evropskoj Rotari organizaciji E. R.I .C., ona kaže da će deo ambicija biti usmeren i u razvijanju te pozicije.

“ Za razliku od dosadašnjih ambicija, sada imamo i dodatne a one se odnose na ojačavanje naše organizacije u Rotari distriktu. Radićemo i sve one akcije koje smo do sada sprovodili u lokalu – božićne i uskršnje korpe solidarnosti, učestvovati u humanitarnim akcijama. Pripremamo  i neka iznenađenja za kraj leta, i sve što sada mogu da kažem jeste da će biti velika akcija za koju će čuti ceo Zrenjanin“, rekla je nova predsednica Rotaract kluba.

Rotarackt

Rotaract klub Zrenjanin je prvi put dobio dve distriktne funkcije. Pored Dragićeve kao predstavnice Srbije, funkciju asistenta guvernera distrikta obavljaće Zrenjaninac Srđan Barac.

PerSu marketi

Partnerskim organizacijama, saradnicima i predstavnicima medija, članovi Rotaracta uručili su juče zahvalnice za doprinos u zajedničkom organizovanju akcija i promociji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Iskoristiću priliku da vas pozovem da u svojim budućim humanitarnim i humanim idejama uključite Rotaract, kako bismo zajedničkim snagama doprineli promenama na bolje“, pozvala je Dragićeva na nastavak saradnje.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh