I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Rotaract : Humanitarno prikupljanje odeće u „Staroj zanatliji“

Rotaract club Zrenjanin organizovaće 27. septembra završnu akciju humanitarnog prikupljanja odeće za ugrožene sugrađane.

Partner u akciji je gradski restoran „Stara zanatlija“ u čijem će se prostorijama u petak uveče, uz standardni večernji program, prikupljati garderoba koja će biti prosleđena Crvenom krstu Zrenjanina i distribuirana socijalno ugroženim porodicama.

odeca

„Svesni sezone koja nam se bliži i sve većeg broja onih kojima je pomoć potrebna, organizovali smo nekoliko akcija u kojima su naši sugrađani donosili svoju garderobu da bi pomogli ugroženim porodicama. U dve akcije koje je Rotaract organizovao u prethodnim danima, Zrenjaninci su prikupili više od tone odeće. Doprinos tome dali su „rotaraktovci“ iz cele Srbije“, kažu za portal I love Zrenjanin u zrenjaninskom Rotaract klubu.

I Taxi Zrenjanin

Oni pozivaju sve Zrenjanince da posete lep ambijent restorana „Stara zanatlija“ i donesu garderobu za pomoć socijalno ugroženim porodicama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

„Jedini uslov u ovoj humanoj akciji je da odeća bude čista i upotrebljiva“, kažu u Rotaractu, i poručuju da će se garderoba prikupljati na ulazu u restoran.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh