I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Svetski broj jedan : Rogaška kristal stigao u Zrenjanin [9 slika]

Rogaška je brend broj jedan u proizvodnji kristala u svetu. Kristalna tradicija Rogaška traje od davne 1665. godine, a njihov kristal je najsjajniji i najprodavaniji.

rogaska-crystal-zrenjanin-008

Visok sjaj dolazi od čiste vode dobrog hemijskog sastava, koja se koristi u prozivodnji. Saloni Rogaška kristala nalaze se u celom svetu, a ova roba spada u super luksuz pa je visoko oporezovana, tako da što je bogatija zemlja, cene su veće. Samo u Italiji nalazi se oko sto prodavnica Rogaska kristala. U Srbiji, tačnije u Zrenjaninu, najtraženiji svetski kristal nudi se po najpristupačnijim cenama.

rogaska-crystal-zrenjanin-009

I Taxi Zrenjanin

 Rogaška kristali se mogu svima poklanjati jer izražavaju i poštovanje i kvalitet iz prostog razloga što kristal nikada nigde nije višak. Rogaska radi i za sve velike svetske kuće koje imaju nešto od kristala Mikasa, Vileri bog, Dolce Gabana, Versace, odnosno uslužno im pravi kristalne proizvode, što dovoljno govori o visokom kotiranju ovog brenda.

rogaska-crystal-zrenjanin-001

Takođe Rogaška radi linije za Donalda Trampa, statue za svetski izbor za mis, a njihovi poloni se daruju predsednicima država. Najveće svetske vinarije koriste isključivo njihove čaše.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

rogaska-crystal-zrenjanin-003

PREDNOST I PRIVILEGIJA ZA ZRENJANINCE

Prednost i privliegije nalazi se u činjenici što se u našoj zemlji Rogaška kristali mogu kupiti po normanlnim cenama u skladu sa niskom kupovnom moći naše zemlje. U novootvorenoj prodavnici u Zrenjaninu mogu se naći pokloni za svaku priliku, sitne pažnje, rođendana, slava, diplomiranja, svadbi i naravno useljenja.

rogaska-crystal-zrenjanin-004

Rogaška pokloni se čuvaju, pamte i nasleđuju.

rogaska-crystal-zrenjanin-002

U nastavku pogledajte samo deo ponude iz novootvorene prodavnice.

rogaska-crystal-zrenjanin-006

rogaska-crystal-zrenjanin-007

rogaska-crystal-zrenjanin-005

Rogaška prodavnica nalazi se u Pupinovoj ulici, preko puta glavne pošte.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh