I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Revija modela studenata zrenjaninskog Tehničkog fakulteta

U prostorijama Savremene galerije, sinoć je modnom revijom završena peta konferencija „Tekstilna nauka i privreda“ u organizaciji Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“.

Studenti treće i četvrte godine osnovnih, i prve godine master studija, kreirali su i predstavili više od 20 modela.

 modna_revija_studenti_zrenjanin

– Kroz studiranje, ovi mladi ljudi dobijali su i rešavali različite zadatke. Večerašnji modeli samo su deo onoga što su radili na predavanjima i vežbama iz dizajnerske grupe predmeta, izjavio je vanredni profesor fakulteta i modni kreator Vasilije Kovačev.

PerSu marketi

 studenti_modna_revija_zrenjanin

Velikom broju posetilaca, odevne komade naših mladih sugrađana predstavile su manekenke modne ogencije „Orea“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

studenti_tehnicki_fakultet_zrenjanin_modna_revija

Stefana Filipović, jedna od mladih kreatora, istakla je da je na reviji predstavljena odeća „koja se može nositi u svakoj prilici“.

– Moje kolege i ja, inspiraciju za modele pronalazili smo u prirodi, istoriji, arhitekturi, a odlikuju ih različite kombinacije stilova i boja, dodala je naša sagovornica.

Pored Filipovićeve, modele za završnu reviju dizajnirali su i Minja Milankov, Danka Joksimović, Timea Gestermajer, Martina Novak, Jelena Višnjić, Mina Kranjčević, Jasmina Korać, Marija Zingović, Nataša Miler, Martina Vukorat, Slavica Lazinčić, Olja Obradović, Milica Šendedović, Velibor Živkov, Marijana Mihajlov, Đorđe Baščarević, Aleksandra Petrović, Lana Nenadić i Igor Ponti.

modna_revija_tehnicki_fakultet_studenti_zrenjanin

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh