I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Rešite svakodnevni problem sa nabavkom vode za piće

Rešite svakodnevnu dilemu gde i kako nabaviti zdravu pijaću vodu za vaš dom, ili poslovni prostor. Oslobodite se napornog nošenja vode kupljene u marketu i bacanja glomazne prazne ambalaže.
nabavka vode
Kupite ili rentirajte jedan od aparata sa toplo-hladnom vodom i postanite jedan od mnogobrojnih korisnika prirodne mineralne vode Aquanika.

Ne robujte poznatim brendovima, odbacite predrasude da kvalitetna voda mora biti i ekstremno skupa, poručuju iz firme Aqualine.

NE ČEKAJTE LETNJE VRUĆINE

R1028_WEAT

Osigurajte već danas sebi aparat za vodu koji vam u svakom momentu obezbeđuje dovoljno hladne vode od 5 do 10c za piće i pripremu napitaka i isto toliko vruće vode (oko 90c) za pripremu raznih toplih napitaka (čaj, neskafa, topla čokolada, kapućino i dr.).

aparat za vodu zrenjanin aqualine

I Taxi Zrenjanin

aparat za vodu zrenjanin

Ukoliko već posedujete sopstveni aparat, u maloprodajnom objektu Aqualine, koji se nalazi Baranjskoj ulici na Zelenom polju možete za samo 260 dinara kupiti 19 litara prirodne mineralne negazirane vode „Aquanika“. Takođe, jednim telefonskim pozivom možete i poručiti da vam se voda donese na kućnu, ili adresu vaše firme.

Igor-isečen-gura-balone

Voda u povratnim PVC balonima po ceni od 300 din. se isporučuje svakodnevno na adresu korisnika i to u roku od najviše 24 sata od momenta naručivanja.

BESPLATNO ISPROBAJTE

Ukoliko ipak niste u prilici da kupite aparat za vodu, „Aqualine“ vam nudi mogućnost rentiranja aparata uz spremnost da vam pre sklapanja ugovora isporuči aparat i jedan balon vode bez obaveze plaćanja.

IZBOR APARATA ZA VODU

aparati za vodu zrenjanin

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U našem maloprodajnom objeku možete izabrati jedan od mnogih modela istakača (aparata) za vodu koji,pored osnovne funkcije, mogu ulepšati vaš dom ili poslovni prostor.

Za sve modele obezbeđeno je redovno održavanje i servisiranje originalnim rezervnim delovima.U našem servisu može se obaviti i sanitacija aparata koja je preduslov mikrobiološke ispravnosti vode koju pijete.

O PRIRODNOJ VODI AQUANIKA

voda aquanika

Aquanika je prirodna mineralna negazirana voda sa niskim sadržajem rastvorivih mineralnih materija. Crpi se iz trećeg vodonosnog horizonta sa dubine od 81 m. i pripada vodama tzv. karpatskog sliva – Karpatski krak.

Zbog svojih blagotvornih svojstava Aquanika je pravi izbor za svakodnevno osveženje i očuvanje zdravlja i vitalnosti. Prirodna mineralna negazirana voda Aquanika, koju Aqualine distribuira u Zrenjaninu i okolini, puni se u istoimenoj fabrici u Veterniku, Novi Sad (detaljnije na sajtu www.aquanika.co.rs), gde se svakodnevno kontroliše njena ispravnost, a to je i u nadležnosti ZZZ Novi Sad.

ZADOVOLJNI KLIJENTI IZ ZRENJANINA

O visokoj reputaciji, koju je firma stekla tokom dvanaestogodišnjeg rada, dovoljno govori duga referentna lista zadovoljnih klijenata me?u kojima su : doo Ćirkom, doo KolpaSan, AD Dijamant, doo Proizvodnja Mile Dragi, „NIS“ AD, Tehnički Fakultet „Mihajlo Pupin“, OŠ J.J.Zmaj , OŠ P.P.Njegoš, JP Gradska stambena agencija, Muziziča škola Josif Marinković, Kompako doo, NIP Zrenjanin, doo MECA Plast, kao i veliki broj domaćinstava, odnosno fizićkih lica.

USLOVI ZA KORIŠĆENJE APARATA

aqualine zrenjnanin zeleno polje aparati za vodu

Aqualine / Zeleno polje

Aqualine nudi nekoliko opcija za korišćenje aparata i kupovinu vode. Aparat se, najpre, može kupiti i tada korisnik nije uslovljen potrošnjom vode, odnosno kupuje onoliko vode koliko mu je potrebno. U drugom slučaju korisnik (fizičko, ili pravno lice) može dobiti aparat na besplatno korišćenje i tada sa distributerom potpisuje ugovor na određeni period, čime se obavezuje na potrošnju određene količine vode, zavisno od tipa aparata koji izabere.

Cena vode u balonu od 19 litara je tada nešto veća. Detaljnije informacije možete dobiti pozivom na broj 023/546-180, ili putem našeg websajta www.aqualine.rs

Kremanska voda
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh