I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Posetite renovirani restoran „Alaska tajna“

Za restoran „Alaska tajna“ koji se nalazi u Zrenjaninu u ulici Ive Lole Ribara,  malo ko od iskusnih gradskih gurmana nije čuo. Zvanično otvaranje restorana tokom leta proteklo je u renoviranom prostoru, u kom su se gosti zabavljali uz tamburaške pesme i prijatnu atmosferu.

Restoran radi po novom radnom vremenu i u danima vikenda do 3 časa posle ponoći.

„Alaska tajna“ je otvorena u aprilu 2009. godine, a do danas posećivali su je najugledniji privrednici, političari i sugrađani sa osećajem za dobru kuhinju, dodaju menadžeri restorana.

restoran-zrenjanin-alaska-tajna

I Taxi Zrenjanin

Ono što u ovom restoranu ističu, jesu izuzetno popularne cene koje pored redovnih gostiju srednjih godina koji su sa nestpljenjem čekali ponovno otvaranje, privlači i mlade goste prema čijem ukusu je i rađen novi enterijer.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
pljeskavica-restoran

Cena pljeskavica menija sa slike samo 200 dinara

Pored popularnih cena „kratkih“ pića poput vinjaka od 60 din, rakija viljamovki, dunje i kajsije od 100 dinara, tu su i veoma povoljne cene piva „Lav“ i „Jelen“ od samo 100 din, kao i sokova Koka kole i Fante po istoj ceni.

cevapi-alaska-tajna-zrenjanin

Cena porcije sa slike 200 din. – Ćevapi „Alaska tajna“

Na pitanje koje jelo gosti ovog restorana doživljavaju kao specijalitet kuće, iskusni kuvari nam odgovaraju da je to uglavnom Alaska riblja čorba bez kostiju (filirano meso). Pored ovog specijaliteta izdvajaju i riblju čorbu, riblji paprikaš, smuđa, šarana, soma i kečigu koje pripremaju po specijalnoj recepturi.

restoran

Novi enterijer restorana koji vas očekuje

Pored renoviranog dela koji je na raspolaganju za sve vrste proslava, poslovnih ručkova i drugih okupljanja sa prijateljima, tokom lepih dana na raspolaganju je bašta restorana za mir i nesmetano uživanje.

Ukoliko vam se sve ovo dopalo, pozovite prijatelje i rezervišite mesto pozivanjem brojeva 023.569.870 i 060.307,19,59.

„Pored lepog ambijenta, tamburaške muzike „na uvce“, ukusne hrane i ljubazne usluge, oduševiće vas i skroman iznos na računu“, dodaju iz ovog restorana.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh