I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Renovira se gradska sala za venčanje

Sala za venčanje u gradskoj kući renovira se poslednjih nekoliko dana, a već sledeće nedelje trebala bi da primi prve mladence.

sala-za-vencanja1

Odluka o renoviranju došla je u pravom trenutku s obzirom da je vlaga izbijala na zidovima, plafon je ispucao na više mesta, stolarija je imala dotrajali izgled.

– Dve decenije su prošle od poslednjih radova i bilo je vreme da se nešto uradi s obzirom da veliki broj naših sugrađana sklapa brak na ovom mestu, a značajan je broj i onih iz drugih gradova koji kao gosti zbog takvih povoda prvi put dođu u našu gradsku kuću. Sanirana je vlaga, sređeni su plafon i zidovi, i sala sada izgleda osveženo. Preostalo je da se dotera stolarija i da se zamene utičnice i prekidači, priča za I love Zrenjanin koordinator za poslove iz oblasti građevinarstva Gradske uprave, Vinko Simeunović.

Fordomanija

sala-za-vencanja2

sala-za-vencanja

U ovoj fazi predviđeni su samo građevinski radovi, a ukoliko u narednom periodu bude mogućnosti, biće i repariran postojeći nameštaj.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Do završetka radova, čin sklapanja brakova obavlja se u Baroknoj sali.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh