I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Rekonstrukcija u toku, najavljena mogućnost smanjenja cene grejanja

Zamenik gradonačelnika Saša Santovac obišao je danas radove u ulici Petra Bojovića koji su deo radova rekonstruckije kompletnog vrelovoda i njegovih priključaka.

rekonstrukcija-toplovoda-zrenjanin

Ukupna vrednost radova je 7 000 000 evra, mi želimo da obezbedimo kvalitetno grejanje i ono što je bitno da će se sa rekonstrukcijom vrelovoda smanjiti gubitak u mreži koji smo imali i na taj način omogućiti jeftinije grejanje. Grad Zrenjanin će sačekati početak grejne sezone i ako cena gasa ostane na ovom nivou koji je sada grad će smanjiti samu cenu grejanja i omogućiti građanima jeftinije grejanje. Cenu ćemo definitivno znati pred početak grejne sezone, rekao je Saša Santovac.

rekonstrukcija-toplovoda-zrenjanin-1

I Taxi Zrenjanin

-Ovo je nastavak radova na magistralnom vrelovodu, trenutno se radi potez od Hitne pomoći kroz Plankovu baštu preko Žutog mosta do Petra Bojovića. Radovi u ovoj ulici trebali bi da budu završeni do 20. jula kada će ponovo biti otvorena za saobraćaj. Nakon ove ulice selimo se na Bagljaš radiće se prelaz preko pruge i još dve deonice i time ćemo imati rekonstruisan ceo Bagljaš. Suština svega ovog je da imamo male gubitke, da građani plaćaju ono što potroše kroz tarifni sistem izjavio je danas Direktor “Gradske toplane” Aleksandar Starčević.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh