I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Reklamacije na usluge Vodovoda i kanalizacije do 20. dana u mesecu

Preduzeće Vodovod i kanalizacija obavestilo je korisnike da reklamacije na deo računa objedinjene naplate koji se odnosi na usluge koje pruža to preduzeće kao i na obračun i naplatu, mogu podneti pismenim putem najkasnije do 20-tog u mesecu.

racun1

Reklamacije se podnose svakog radnog dana od 7 do 15 časova na šalteru za prijem reklamacija i drugih zahteva korisnika u prizemlju upravne zgrade „Vodovoda i kanalizacije“ u Petefijevoj 3 u Zrenjaninu. Sve reklamacije podnete nakon tog datuma biće odbačene kao neblagovremene i neće se uzimati u razmatranje.

– Od februara meseca ove godine celokupan rad sa korisnicima naših usluga poveren je Službi informisanja i poslovnih komunikacija, objedinjen je na jednom mestu i usklađen propisima i rokovima definisanim Zakonom o zaštiti potrošača i Odlukom o snabdevanju vodom za piće, prečišćavanju i odvođenju atmosferskih i otpadnih voda koju je donela Skupština grada Zrenjanina. Skupštinska Odluka predviđa u članu 41. da je rok za podnošenje reklamacije 10 dana od dana prijema računa, ali smo mi, u želji da svim korisnicima izađemo u susret, bez obzira na datum prijema računa, i damo im dovoljno vremena da odreaguju ukoliko misle da je to potrebno, definisali da poslednji rok bude datum dospeća računa na naplatu, odnosno 20-ti u mesecu, rekli su Portalu I love Zrenjanin.

I Taxi Zrenjanin

Za podnošenje reklamacije potrebna je izjava korisnika sa razlozima podnošenja reklamacije, koju mogu doneti ili popuniti na samom šalteru, i kopija računa na koji ulažu reklamaciju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Korisnik će prilikom predaje reklamacije dobiti jedan primerak zahteva sa jedinstvenim brojem predmeta kao dokaz da je reklamacija ušla u proceduru rešavanja, a preduzeće će odgovoriti u skladu sa definisanim rokovima od 8, odnosno 15 dana od dana podnošenja reklamacije.

– Želeći da izađemo u susret korisnicima, pre svega onima koji su zaposleni u prepodnevnim časovima i onima koji žive u naseljenim mestima, kao i starim i nemoćnim licima, obezbedili smo mogućnost da se reklamacije pošalju i poštom na adresu JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin, Petefijeva 3, Zrenjanin sa naznakom ZA SLUŽBU INFORMISANjA i putem mejla na info@vikzr.rs . U oba slučaja potrebno je uz izjavu priložiti i kopiju računa, odnosno poslati skeniran račun, i navesti ime i prezime, adresu, mesto i kontakt telefon. Na kućnu adresu korisnika stići će primerak zahteva kao dokaz da je reklamacija ušla u proceduru rešavanja, kažu u ovom zrenjaninskom preduzeću.

Sve informacije korisnici mogu dobiti i putem besplatne korisničke info linije 0800/ 023-024 svakog radnog dana u periodu od 7 do 15 časova.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh