I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Raspisan poziv za stipendiranje šest studenata

Humanitarni fond Ljilja i Milka Mijatov stipendiraće i ove godine šest studenata koji imaju prebivalište na teritoriji Grada Zrenjanina.

Upravni odbor ovog fonda doneo je odluku da to budu po dva studenta sa beogradskog i novosadskog univerziteta, kao i dva studenta sa zrenjaninskog fakulteta.

studenti

– Pravo učešća na javnom pozivu imaju studenti drugih i viših godina osnovnih studija i master studija državnih univerziteta koji su tokom školovanja ostvarili prosečnu ocenu najmanje 8,5. Neophodno je i da imaju prebivalište na teritoriji grada Zrenjanina, najmanje pet godina – saopštio je upravni odbor.

PerSu marketi

Studenti će primati stipendije za 2014/15 godinu kojom će biti obuhvaćeno ukupno devet stipendija u mesečnom iznosu od 5000 dinara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Za učešće u javnom pozivu neophodno je podneti Uverenje o prosečnoj oceni tokom studija, potvrdu o prebivalištu i kontakt podatke.

Prijave treba dostaviti na adresu Gradska biblioteka „Žarko Zrenjanin“, Trg slobode 2, Zrenjanin.

Konkurs će biti otvoren do 28. septembra, a rezultati će biti objavljeni do 4. oktobra na Portalu grada Zrenjanina, u informativnim emisijama Radio Zrenjanina i na oglasnoj tabli Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh