I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Rasim Ljajić otvorio14. Sajam „Inocoop“ u Zrenjaninu

U sportskoj hali Medison danas je otvoren četrnaesti međunarodni Sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva „Inocoop“.

Manifestaciju koja okuplja lokalne i privrednike iz zemlje i okruženja, otvorili su potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić, gradonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak i predsednik Regionalne privredne komore Zrenjanina Milan Radovanović.

inocop1

Ovogodišnji prijatelj „Inocoopa“ je užičko – zlatiborski region koji će predstaviti svoje privredne potencijale, turističke atrakcije i nezaobilazne gastronomske specijalitete.

Fordomanija

Akcenat 14. Sajma stavljen je na proizvodnju i distribuciju zdravstveno bezbedne hrane sa posebnim osvrtom na meso i mesne prerađevine. Svi posetioci imaju priliku da se upoznaju sa više od 270 učesnika na 70 štandova. Pored izlagačkog dela, učesnike iz 14 zemalja očekuju i brojna predavanja, prezentacije i okrugli stolovi koji će im pomoći da unaprede svoje poslovanje i poboljšaju položaj na tržištu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

inocop2

Dobrodošlicu izlagačima, predstavnicima privrednih komora iz zemlje i inostranstva i okupljenim posetiocima najpre je poželeo Gradonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak.

inocop3

„Inocoop je jedinstvena prilika da se na području srednjobanatskog regiona izvrši  prezentacija i promocija roba i usluga i u  kratkom roku ostvare kontakti sa većim brojem potencijalnih klijenata u cilju uspostavaljanja uspešne poslovne saradnje“ naveo je predsednik Regionalne privredne komore Milan Radovanović.

Otvaranju Sajma prisustvovao je i odlazeći ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Goran Knežević koji je istakao da je učešće stranih izlagača i internacionalizacija sajma prilika za nove investicije kojima će se unaprediti privredni sadržaj, otvoriti nova radna mesta i razmeniti znanja i iskustva.

inocop5

Ljajić je istakao da je nerealno očekivati da će država uposliti sve koji danas čekaju na birou rada već da to može uraditi samo privatni sektor.

inocop6

Sajam i ove godine organizuju Regionalna privredna komora Zrenjanina i Opšte udruženje preduzetnika u saradnji sa Turističkim centrom Zrenjanina.

Inocoop je za sve zainteresovane posetioce otvoren do subote 31. avgusta od 11 do 19 časova. 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh