I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Radno vreme „Čistoće i zelenila“ za Dan državnosti

Zbog obeležavanja Dana državnosti Srbije, kada se po pravoslavnom kalendaru obeležava i verski praznik Sretenje, petak 15. i subota 16. februar po zakonu spadaju u neradne dane.
U toku ta dva dana službe JKP „Čistoća i zelenilo“ radiće po izmenjenom vremenskom režimu.

Cistoca

Služba za iznošenje i deponovanje smeća, u petak, 15. februara 2013. godine neće iznositi komunalni otpad iz individualnog tipa stanovanja u gradu, kao ni iz naseljenih mesta koja su tog dana u programu rada ove službe. Za vreme praznika radiće samo dežurne ekipe na terenu. Čistači službe za održavanje javno prometnih površina radiće non-stop i za vreme predstojećeg državnog praznika.
Prodavnica pogrebne opreme koja se nalazi u Svetosavskoj ulici br. 25, 15. februara će raditi uobičajeno, i to u periodu od 07 do 21 čas, dok će u subotu 16. februara raditi od 08 do 20 časova. Tokom oba pomenuta dana, građani će, nakon završetka radnog vremena, moći da se jave na dežurni telefon 023/522-350. Sahrane će se obavljati i za vreme praznika.

Rasadnik JKP „Čistoća i zelenilo“ takođe će raditi uobičajeno, i to u periodu od 7 do 15 časova.
Kada su u pitanju cvećare ovog zrenjaninskog javnog preduzeća – cvećara „Jasmin“, koja se nalazi u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića br. 24, u petak 15. februara neće raditi, dok će u subotu 16. februara raditi u periodu od 07 do 14 časova.  Cvećara „Orhideja“, koja se nalazi na Centralnom groblju tokom oba praznična dana će raditi uobičajeno, i to u periodu od 08 do 15 časova.

PerSu marketi
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh