I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Sneg u Zrenjaninu, prvi u 2017. izmamio klince na ulice (VIDEO)

Prvi rekli bismo konkretniji sneg pao je ove zime u Zrenjaninu.

Svakako prvi u 2017. godini. Prema podacima automatske meteorološke stanice večeras je palo 6 cm snega. Da li će nadležnima doneti glavobolje ili ne ostaje da se vidi ali je radost svakako doneo najmlađima koji su naterali roditelje da ih u 21 čas izvedu na sankanje i grudvanje.

Našom kamerom nismo zabeležili veće probleme u saobraćaju ali jesmo radost mališana kao i vredne građane koji su čistili sneg ispred zgrade.

Fordomanija

Izveštaj Info centra Žitište

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Radnici putarskog preduzeća „Vojvodinaput“ sa tri vozila pokrivaju putne pravce na teritoriji opština Žitiste i Nova Crnja, i to puteve od Kleka do Srpske Crnje i od Žitista do Međe. Jedno vozilo je angažovano na održavanju mostova koji se posipaju solju. Tokom noći očekuje se stvaranje snežnog pokrivača visine 10 cm. Ostale puteve na teritoriji Opštine Žitište održava JP“Razvoj“. Iz AMSS upozoravaju vozače da obrate pažnju na moguć led na kolovozu i prilagode vožnju stanju puta.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh