I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Prva oštećenja u „Koka kola“ teretani u Zrenjaninu

Mesec dana nakon što je u najmnogoljudnijem naselju u Zrenjaninu postavljena „Koka kola“ teretana, mogu se videti i prva oštećenja na spravama i inventaru koji je okružuje.

U ovoj teretani na otvorenom na košarkaškom terenu u naselju Bagljaš, svakodnevno se okuplja veliki broj pretežno mladih ljudi. Reporterka portala I love Zrenjanin zatekla je u popodnevniim satima desetak mladića koji su se odmarali.

coca-cola0
Zanimalo nas je da li su sprave funkcionalne, očuvane i da se redovno koriste.

– Ne koristimo teretanu za vežbanje, već za okupljanje. Uglavnom dolazimo uveče, kad nikog nema. Danas nema one „ekipe“ koja vežba, zbog lošeg vremena. U početku, kada su sprave postavljene, bila je velika navala. Teretana je bila mala za sve koji su želeli da vežbaju, a sad ih je sve manje, dopunjavali su se međusobno mladići.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Po mišljenju nekih, „sprave nisu visokog kvaliteta, ali bi svaka zamerka bila neumesna, budući da je teretana besplatna“.

U prvih mesec dana došlo je i do oštećenja pojedinih delova terena i sprava.

– Čak i ova ogradica u obiku Koka kola flaša nije pošteđena. To je, čini mi se, prvo „otišlo“. Ljudi su sebi napravili klupe, a jedna sprava više nije u funkciji, kaže nam jedan od mladića.

coca-cola1
Činjenica je da će „Koka kola“ teretana, deliti sudbinu nekoliko dečijih igrališta na Bagljašu, koja se gotovo svake noći lome i uništavaju. Dejstvo i mere Komunalne policije u ovakvim „bitkama“ gotovo je nemoguće, a odsutsvo vaspitanja omladine sve češće dolazi do izražaja.

coca-cola2
Zrenjanin je jedan od ukupno 45 gradova i opština koji su prošle godine učestvovale u glasanju za dobijanje aktivne zone – teretane na otvorenom. Na finalnoj listi, sa 32.039 glasova Zrenjaninaca, naš grad je zauzeo 11. mesto.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh