I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Prva beba u 2017.- Dunja Žarkov (VIDEO)

Prva beba rođena u Zrenjaninu u novoj 2017. godini je Dunja Žarkov.

Dunja je na svet došla u 8 časova i 40 minuta kao beba teška 3550 grama i 53 cm dugačka. Srećni roditelji  su Ljiljana i Vladimir iz Idvora kojima je ovo četvrta radost. Dunja ima jednu sestru i dva brata.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić obišao je porodilište zrenjaninske bolnice i uz čestitke svim prisutnim porodiljama podelio i prigodne poklone gradske uprave. – Trudimo se i nastojimo koliko god je u mogućnosti da poklonima i novčanim sredstvima olakšamo prve dane beba odnosno njihovih roditelja. Kratkoročna pomoć za prvo dete iznosi 50 hiljada dinara dok je za drugo i treće predviđeno po 35 hiljada dinara. Tradicionalnu akciju poklanjanja auto sedišta nastavićemo i dalje – rekao je Janjić.

I Taxi Zrenjanin

Moj savet svim budućim majkama i trudnicama je da se ne plaše tog čina koji  priroda manje više i sama reguliše, a mi smo tu samo da pomognemo. Takođe im poručujem da imaju potpuno poverenje u našu službu, a mi se svojim radom trudimo da to i opravdamo – rekao je dr Vanja Šijak uz čestitku za Novu godinu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ovo je jedan od najlepših dana u godini kada svečano dočekujemo prvu bebu. Uz želju da mala Dunja ima srećan život naša najveća želja je da ovo odeljenje ima što više posla – rekao je dr Jovan Sekulić direktor Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ čestitajući svima Novu godinu i zahvaljujući se na poseti i poklonima gradske uprave.

U 2014. godini rođeno je 1457 beba, u 2015. godini 1440 dok je negativan trend nastavljen i u 2016. godini u kojoj je rođeno 1416 beba.

 

foto: Aleksandar Blanuša

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh