I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Prosvetari Grada Zrenjanina organizovano daju krv

Zajednička inicijativa Aktiva direktora osnovnih i srednjih škola i predstavnika reprezentativnih sindikata prosvete Grada Zrenjanina o organizovanju akcije dobrovoljnog davanja krvi dobiće svoj epilog u subotu, 24. januara.

davanje-krvi

Prosvetari su, znajući da su u žižu javnosti dovedeni ne svojom voljom, odlučili da pozornost preusmere u drugom  pravcu, tako da je i predlog o organizovanju takve aktivnosti potpuno očekivan.

Pod motom “Vaših pet minuta-nečiji ceo život“, prosvetni radnici će se okupiti u subotu od 8 sati ispred šaltera Zavoda za transfuziju krvi, gde će jasno iskazati i svoju humanu opredeljenost. To će ujedno biti i čin dobre volje, odnosno i način skretanja pozitivne pažnje na prosvetu Zrenjanina, koja je pokušala svoje dostojanstvo da sačuva protestima zbog ignorantskog odnosa resornih instanci prema njihovim opravdanim zahtevima. I ne samo zbog zahteva u materijalnoj sferi nego i u delu donošenja dobre zakonodavne regulative, podzakonskih akata, a posebno u domenu dobrih rešenja u izradi  Kolektivnog ugovora. Verujući da će ovo „skretanje pažnje“ prosvetara naići na odobravanje zrenjaninske javnosti, očekuje se dobar odziv na ovu humanu akciju.

I Taxi Zrenjanin

Piše Milan Nedeljkov

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh